Παππάς: «Μου πρότειναν στο Μαϊάμι να γίνω συνοδός για 5000 δολάρια την βραδιά και χωρίς σεξ»
Models

Παππάς: «Μου πρότειναν στο Μαϊάμι να γίνω συνοδός για 5000 δολάρια την βραδιά και χωρίς σεξ»

Η σεξουαλική παρενόχληση, τα ναρκωτικά και το άφθονο σεξ είναι μύθοι που συνοδεύουν τη ζωή των μοντέλων; Τι απαντά σε αυτό ο Αλέξης Παππάς;

«Μου έχουν συμβεί όλα. Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση, κυρίως από άντρες αλλά και από γυναίκες. Δεν μπορείς να το αποφύγεις αυτό. Έχω χάσει δουλειές επειδή αρνήθηκα να ενδώσω. Ναρκωτικά έχω δει να περνάνε από μπροστά μου οε πάρτι και backstage, μου έχουν προτείνει αλλά δεν δέχτηκα. Ναρκωτικό για μένα είναι το σεξ. Έχω κάνει πολύ σεξ!» τόνισε στο ΟΚ.
-Θυμάσαι την πρώτη σου ερωτική επαφή;
«Ναι, ήταν πολύ βαρετή, με μία πόρνη στα 15 μου. Λεν μου άρεσε αλλά πήγα με την παρέα μου. Η επόμενη φορά που πήγα οε οίκο ανοχής με τους φίλους μου ήταν στα 23. Δεν το ευχαριστήθηκα γιατί αντιμετώπισα για μοναδική φορά πρόβλημα στύσης. Εγώ λειτουργώ στο σεξ με αγκαλιές και χάδια. Έτσι μόνο.»
-Ποιο είναι το πιο περίεργο μέρος που έχεις κάνει σεξ;
«Πήγα στη μαρίνα Γλυφάδας με την τότε κοπέλα μου, με μια σαμπάνια, ανοίξαμε ένα κότερο που ήταν ξεκλείδωτο, μπήκαμε μέσα, ήπιαμε το ποτάκι μας, κάναμε σεξ και φύγαμε αφήνοντας και αποδεικτικά στοιχεία.»
-Σου έχει προταθεί να γίνεις συνοδός κυριών;
«Ναι, στο Μαϊάμι, με 5.000 δολάρια τη βραδιά και χωρίς σεξ. Αρνήθηκα. Η ηθική μου δεν μου το επιτρέπει. Θα μπορούσα να βγάλω κάποια λεφτά και μια μέρα να κοιτούσα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και να έλεγα: «Μπράβο Αλέξη, αυτά τα έκανες με το μυαλό σου ή με το σεξ;» Θέλω να είναι πρότυπο για τα παιδιά που θα αποκτήσω».
-Πολλά μοντέλα εξαργυρώνουν την ομορφιά τους με έναν πλούσιο γάμο.
«Υπάρχει κάποιος που να αποδεικνύει ότι αυτός ο γάμος δεν έγινε από έρωτα; Οχι, δεν μπορεί να το πει. Εγώ, πάντως, ωραίο θεωρώ έναν άνθρωπο που έχει ωραία ψυχή. Αλήθεια, πάντα έτσι σκεφτόμουν. Αν μου λες ότι είμαι όμορφος, θέλω να ελπίζω ότι βλέπεις ωραία την ψυχή μου. Έχουμε δει εξωτερικώς άσχημα άτομα που εσωτερικά είναι πανέμορφα και, φυσικά, έχουμε δει και το αντίστροφο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved