Αλέξης Παππάς: «Η λέξη που αντιπροσωπεύει τη ζωή μου είναι η φαντασία»
Models

Αλέξης Παππάς: «Η λέξη που αντιπροσωπεύει τη ζωή μου είναι η φαντασία»

Ο Αλέξης Παππάς σε συνέντευξή του μίλησε για την εποχή που ήταν παχουλός και για τον ρόλο που παίζει η φαντασία στη ζωή του.

Έχεις δηλώσει ότι μικρότερος είχες παραπανίσια κιλά. Πώς το αντιμετώπισες;
«Ναι, στο γυμνάσιο ήμουν 100 κιλά και είχα ύψος 1.75. Τώρα είμαι 88 κιλά και έχω ύψος 1,90. Θυμάμαι τότε ότι έπαιρνα τα παντελόνια του μεγαλύτερου αδελφού μου και δεν μπορούσα να κλείσω και τα πέντε κουμπιά. Όμως πείσμωσα, ξεκίνησα εντατική γυμναστική και διατροφή. Πάντως δεν μπορώ να πω ότι είχα δεχθεί bullying για τα κιλά μου αλλά απλά πειράγματα από τα παιδιά του σχολείου. Είμαι της άποψης ότι δεν πρέπει να φτάσεις στα κόκκινα μια κατάσταση για να την αλλάξεις».

Τι θυσίες κάνεις για να διατηρείσαι σε φόρμα;
«Γυμνάζομαι αρκετά. Επίσης θέλω να είμαι κοντά στη φύση, τρέχω, περπατάω στο βουνό. Πρόσφατα ανέβηκα στην Πάρνηθα αλλά στην επιστροφή, επειδή ήταν απότομη η κατηφόρα κατέβηκα τον δρόμο και έκανα περίπου οκτώ ώρες να γυρίσω σπίτι. Ασχολούμαι με τοξοβολία και τελευταία παίζω τένις. Περνάω ώρες παίζοντας σκάκι έχω εμμονή με το σκάκι..».
Τι σου έχει μάθει η ζωή;
«Η λέξη που αντιπροσωπεύει τη ζωή μου είναι η φαντασία. Με τη φαντασία μπορείς να ταξιδέψεις στο φεγγάρι σε δευτερόλεπτα, μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις Η φαντασία και η ελπίδα είναι ο λόγος της ύπαρξής μας».

Πηγή:ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved