Η κόρη του Τζον Κόρφα βάζει τρίποντο στη μόδα!
Models

Η κόρη του Τζον Κόρφα βάζει τρίποντο στη μόδα!

«Tρίποντο» στον χώρο της µόδας ετοιµάζεται να βάλει η Πατρίτσια Κόρφα, κόρη της παλιάς δόξας του µπάσκετ Τζον Κόρφα. Ίσως όχι µε το... ένα χέρι, όπως συνήθιζε ο µπαµπάς της όταν µεσουρανούσε στο παρκέ του Παλαί ντε Σπορ µε τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά σίγουρα µε τη δηµιουργική φαντασία, την ιδιαίτερη αισθητική και την τσαχπινιά της.

«Λατρεύω τον χώρο του styling», δηλώνει η Πατρίτσια στη Real και συνεχίζει: «Η ενασχόλησή µου µε τη µόδα άρχισε στην ηλικία των... 2 ετών, αφού είχα άποψη για το τι θα φορέσω ακόµη και στον παιδικό σταθµό. Θυµάµαι, µάλιστα, να σχεδιάζω φορεµατάκια σε ένα µπλοκ σχεδόν από µωρό». Σήµερα, στα 21 της χρόνια, η Πατρίτσια σχεδιάζει ρούχα, δηµιουργεί video µε στιλιστικές προτάσεις, διατηρεί κατάστηµα ενδυµάτων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα συνεχίζει τις σπουδές της στο Τµήµα ∆ιοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήµιο Μακεδονίας. «Η σχολή µου ήταν µια συνειδητή επιλογή, αφού µε ενδιέφερε να χρησιµοποιήσω το γνωστικό υπόβαθρο που µου παρέχει πάνω σε θέµατα διοίκησης, µάρκετινγκ και διεύθυνσης ανθρώπινου δυναµικού», τονίζει η ίδια. «Μου αρέσει να µαθαίνω καινούργια πράγµατα. Πάντως, θέλω να ασχοληθώ επαγγελµατικά µε τη µόδα, το σχέδιο, την παραγωγή, το styling αλλά και τη δηµοσιογραφία».
Το µόνο που δεν φαίνεται να τη συγκινεί ιδιαίτερα, παρά την οικογενειακή παράδοση, είναι ο αθλητισµός. «Είµαι ο πλέον αντιαθλητικός τύπος», λέει γελώντας η Πατρίτσια. «Πιστεύω ότι όλο το ταλέντο το πήρε ο 16χρονος αδελφός µου, ο Στέφανος, ο οποίος βρίσκεται ήδη µε υποτροφία για σπουδές πάνω στο µπάσκετ στην Αµερική. Εγώ κάνω µόνο µπαλέτο από 2,5 χρόνων. Το αγαπώ πολύ και πιστεύω ότι θα χορεύω µέχρι τα βαθιά µου γεράµατα, όµως το βλέπω απλώς ως χόµπι. Ο µπαµπάς µου δεν µας πίεσε ποτέ να ασχοληθούµε µε το µπάσκετ. Ήθελε να έχουµε µια σφαιρική εικόνα για το άθληµα, µας έφερε σε επαφή µε το µπάσκετ, δεν µας το επέβαλε όµως».
Με τον µπαµπά της έχει µια ιδιαίτερη σχέση και τον θαυµάζει. Αν και τον τελευταίο ενάµιση χρόνο ο Τζ. Κόρφας βρίσκεται στη Σάντα Μπάρµπαρα των ΗΠΑ όπου εργάζεται ως προπονητής, παρακολουθεί την επαγγελµατική εξέλιξη της κόρης του και την καµαρώνει. «Με στηρίζει απόλυτα και χαίρεται για ό,τι κάνω. Μερικές φορές µε πειράζει για τα ονόµατα που δίνω στα ρούχα µου, όπως classic dress, beautiful dress».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved