Έφη Αναστασοπούλου: «Όλα άλλαξαν όταν…»
Models

Έφη Αναστασοπούλου: «Όλα άλλαξαν όταν…»

Η Έφη Αναστασοπούλου ζει εδώ και δύο χρόνια στο Μιλάνο.

Εργάζεται ως μοντέλο με συμβόλαιο στον οίκο Blumarine. Κάνει διαφημιστικά για την ιταλική τηλεόραση και μαθαίνει ιταλικά για να μπορέσει να διδάξει αρχαία ελληνικά στα σχολεία του Μιλάνου.
«Έχω καταγωγή από τη Σύρο. Μπορεί να μεγάλωσα στην Καλαμάτα, αλλά η Σύρος είναι το σπίτι μου. Φιλόλογος είμαι. Πτυχιούχος. Παράλληλα με τη σχολή έκανα ιδιαίτερα σε παιδάκια γυμνασίου. Ιστορία. Και για να βγάζω τα έξοδά μου έκανα και το μοντέλο. Εκανα πασαρέλες στην Εβδομάδα Μόδας, έπαιξα σε βιντεοκλίπ όπως το “Τρεις Ζωές” του Μιχάλη Χατζηγιάννη και σε ένα κομμάτι των Otherview. Όλα άλλαξαν όταν τον Μάη του 2013 ήρθε ένας σκάουτερ από το Μιλάνο που έψαχνε Ελληνίδα μοντέλο. Πήγα στο casting, μου πρότεινε ένα συμβόλαιο κι έτσι βρέθηκα στο Μιλάνο. Εχω κάνει παρουσίαση στο Πόρτο Φίνο με Bvlgari, τηλεοπτικό διαφημιστικό για την Avon, κυρίως όμως είμαι μοντέλο στο showroom της Blumarine» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
Πέρασε το Πάσχα πρώτη φορά με το αγόρι της στη Σύρο. «Είναι Ιταλός. Είμαστε μαζί από τον Σεπτέμβριο. Είναι δικηγόρος, δουλεύει σε τράπεζα και κάνει και δεύτερη δουλειά. Ευτυχώς, με προσέχει, είμαι χαρούμενη που βρήκα έναν σωστό άνθρωπο. Δεν ξέρεις πώς είναι να μην έχεις κανέναν σε μια πόλη να σε νοιάζεται. Μιλάω με τη μητέρα μου καθημερινά, στο τηλέφωνο, στο Viber, στο Skype».
Βγάζουν πλέον τα μοντέλα καλά λεφτά; «Η αλήθεια είναι ότι έχουν πέσει οι αμοιβές. Και στο Μιλάνο και στο Παρίσι όπου δουλεύω. Κάνω δουλειές και στην Ελλάδα. Για δουλειά της Ελλάδας θα πάρω τα χρήματα πέντε μήνες μετά. Για δουλειά στο Μιλάνο θα πάρω τον μισθό μου δύο μήνες μετά. Τι κάνω; Αποταμίευση. Κάθε μήνα βάζω λεφτά στην τράπεζα. Δεν κάνω καμιά τρελή ζωή. Μπορώ να ζήσω καλά. Δεν θέλω τη μεγάλη ζωή. Και εννοείται ότι το συγκεκριμένο επάγγελμα έχει ημερομηνία λήξης. Μέχρι τα 30. Πώς θα πάρεις 15 κιλά με μια εγκυμοσύνη και θα δουλεύεις ως μοντέλο; Φυσικά θέλω να κάνω οικογένεια. Σοβαρή σχέση έχω. Αν μου κάνει πρόταση γάμου το αγόρι μου δεν θα πω όχι. Θα ήθελα μέσα στα επόμενα δύο χρόνια να κάνω παιδιά και οικογένεια».
Θέλει να μείνει μόνιμα στο Μιλάνο; «Ναι, έτσι λέω. Μαθαίνω και ιταλικά γιατί σκέφτομαι ότι μπορώ να διδάξω αρχαία και λατινικά σε σχολεία. Μου είπαν και από την Blumarine ότι αν τελειοποιήσω τα ιταλικά θα μου προσφέρουν μια θέση ως υπεύθυνη πωλήσεων. Μιλάω γερμανικά, ελληνικά κι αν μάθω τέλεια ιταλικά, θα είναι μεγάλο προσόν. Μου είπαν επίσης να μάθω κινέζικα. Οι Κινέζοι και οι Ρώσοι είναι οι αγοραστές πλέον. Η Αννα Μολινάρι, η διευθύντρια της Blumarine, με συμπαθεί επειδή είμαι Ελληνίδα. Με φωνάζει “Bella”. Μου έχει πει ότι η κόρη της μένει στην Αθήνα και είναι παντρεμένη με Ελληνα γιατρό».
Τι της λείπει από την Ελλάδα; «Να είμαι σε ένα νησί. Στη Σύρο. Να τρώω σε ένα ταβερνάκι και να βλέπω το ηλιοβασίλεμα. Η οικογένειά μου. Η κουζίνα δεν μου λείπει. Μαγειρεύω κάθε μέρα στο αγόρι μου. Μουσακά, τυροπιτάκια, όλα τα ελληνικά φαγητά. Οι φίλοι του οι Ιταλοί τον ζηλεύουν».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved