Στέλιος Χανταμπάκης: «Δεν δέχτηκα ποτέ ανήθικες προτάσεις»
Models

Στέλιος Χανταμπάκης: «Δεν δέχτηκα ποτέ ανήθικες προτάσεις»

Ο Στέλιος Χανταμπάκης σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε πώς ασχολήθηκε με το μόντελινγκ και αν δέχτηκε ανήθικες προτάσεις.

Στέλιο, συνάντησες κλειστές πόρτες στην προσπάθεια σου να ασχοληθείς με το μόντελινγκ και την τηλεόραση;

«Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι δεν μου χαρίστηκε τίποτα. Σε όποια δουλειά βρέθηκα, ό,τι κι αν έχω κάνει —μεγάλο ή μικρό- μέχρι σήμερα, έγινε γιατί με χρειάζονταν κι όχι επειδή είχα φίλους ή γνωστούς. Πήγαινα πάντα με τον σταυρό στο χέρι. Και βέβαια δεν ξεκίνησα από τον Βόλο, απ' όπου κατάγομαι, για να έρθω στην Αθήνα με σκοπό να γίνω μοντέλο. Είχα πάει να συναντήσω έναν φίλο μου που ήθελε να πιάσει δουλειά στην καφετέρια που είχαν στην Κυψέλη ο Φώτης Γιαννιώτης με τον Μάνο Πανταζή. Όταν με είδε ο Μάνος, μου είπε: “Μου θυμίζεις πολύ τον Φώτη όταν ήταν μικρός”. Εγώ τότε ήμουν 17 χρόνων παιδί, δεν πολύ-καταλάβαινα τι εννοούσε γιατί ούτε το μόντελινγκ ήξερα καλά καλά τι είναι ούτε πόσο μεγάλη καριέρα είχαν κάνει ο Γιαννιώτης με τον Πανταζή. Με δική τους παρότρυνση πήγα σε ένα πρακτορείο μοντέλων αλλά έβλεπα που δεν με είχαν σε πρώτη ζήτηση. Παρ’ όλα αυτά, περίμενα υπομονετικά και παράλληλα για τα έξοδα μου δούλευα ως μπάρμαν».

Δεν έτυχε ποτέ να σου κάνουν ανήθικες προτάσεις;

«Ποτέ. Παρόλο που ήμουν ένα άβγαλτο παιδί από την επαρχία, κανέναν δεν με ενόχλησε ούτε με προσέβαλε. Πιστεύω ότι σε αυτή τη δουλειά όπως στρώνεις, κοιμάσαι. Έχω ακούσει να λένε ότι πολλές φορές χρειάζεται να κάνεις στον άλλον τα γλυκά μάτια για να πάρεις μια δουλειά. Από τη δική μου εμπειρία, ωστόσο, μπορώ να πω ότι βοήθησε να είμαι ευθύς με τους συνεργάτες μου και να ξέρουν ότι αυτό που λέω, αυτό είναι. Και αν μπόρεσα, με αργά και σταθερά βήματα, να καταφέρω κάποια πράγματα, αυτά έγιναν όχι επειδή είχα κάποια σχέση με κάποια που θα μπορούσε να με προωθήσει, αλλά γιατί πραγματικά τους έκανα τη δουλειά τους. Πολλοί με έχουν ρωτήσει, ακόμα και όταν με βλέπουν στον δρόμο, πως βρέθηκα φέτος στην τηλεόραση, στο “ΦΜ live”. Και τους απαντάω ότι πέρασα από κάποια δοκιμαστικά μαζί με τον Φώτη και τη Μαρία και προφανώς είδαν κάτι σε εμένα που τους άρεσε».

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved