Δέσποινα Βλεπάκη: Πριν στριμώξει τον Βαρουφάκη ήταν μοντέλο και διαγωνιζόταν για Σταρ Ελλάς 2007
Models

Δέσποινα Βλεπάκη: Πριν στριμώξει τον Βαρουφάκη ήταν μοντέλο και διαγωνιζόταν για Σταρ Ελλάς 2007

Η Δέσποινα Βλεπάκη αφού διέπρεψε σε πασαρέλες και κατέκτησε τίτλους, στράφηκε στην δημοσιογραφία και πλέον κάνει πολιτικό ρεπορτάζ και ακολουθεί για μια δήλωση πρόσωπα και πολιτικούς.

Την ημέρα μάλιστα που παραιτήθηκε ο Γιάνης Βαρουφάκης ήταν το πρόσωπο που τον προσέγγισε περισσότερο ενώ του έκανε και τις περισσότερες ερωτήσεις. «Κύριε υπουργέ, θυσιαστήκατε ως άλλη Ιφιγένεια;» ρώτησε μεταξύ άλλων.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Secret» η Δέσποινα Βλεπάκη έγινε ευρύτερα γνωστή όταν αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή και να πάρει μέρος στα καλλιστεία, για την ανάδειξη της Σταρ και Μις Ελλάς 2007.
Κατέκτησε τον τίτλος της Αναπληρωματικής Μις Ελλάς για το 2007, ταξίδεψε στην Ιαπωνία και συγκεκριμένα στο Τόκιο, όπου εκπροσώπησε τη χώρα μας στο διεθνή διαγωνισμό, κερδίζοντας τον τίτλο της αναπληρωματικής Miss International 2007. Την ίδια χρονιά κατέκτησε και τον τίτλο της Balcan Beauty Ambassador 2007.
Έτσι πέρασε στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου αποφοίτησε το 2009.
Ξεκίνησε κάνοντας ρεπορτάζ στην εκπομπή των Καμπουράκη-Οικονομέα στο Mega. Στη συνέχεια παρουσίασε το δελτίο καιρού και σήμερα είναι ρεπόρτερ σε ενημερωτικές εκπομπές και στο δελτίο ειδήσεων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved