Models

Ana Beatriz Barros: Οι διακοπές στη Μύκονο και οι προετοιμασίες του γάμου της!

«Αναστέναξε» η Μύκονος με την παρουσία ενός από τα πιο διάσημα μοντέλα παγκοσμίως η οποία φυσικά τυγχάνει να είναι και ένας από τους Αγγέλους της Victoria’s Secret.

Δεν είναι άλλη από την Ana Beatriz Barros η οποία βρέθηκε στο νησί των Ανέμων µαζί µε τον δισεκατοµµυριούχο Αιγύπτιο σύντροφό της Καρίµ ελ Κιάτι. Το ζευγάρι έφτασε στο κυκλαδίτικο νησί την περασµένη εβδοµάδα, διέκοψε τις διακοπές του για λίγες ηµέρες προκειµένου το τοπ µόντελ να βρεθεί σε πασαρέλες µόδας στη Γαλλία και επέστρεψε ξανά στη Μύκονο ώστε να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει. Ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε σε ανέµελες στιγµές στην παραλία της Ψαρούς, µε την Αννα να τραβάει πάνω της όλα τα βλέµµατα και όχι άδικα, αφού διαθέτει τέλειες αναλογίες και εντυπωσιακή εµφάνιση. Οι δύο ερωτευµένοι δεν ήταν µόνοι αλλά µαζί µε τους γονείς του Αιγύπτιου επιχειρηµατία, Χαµέντ και Ντόρα ελ Κιάτι, οι οποίοι διέµεναν σε πολυτελή θαλαµηγό που ήταν αρόδο στα ανοιχτά της Ψαρούς. Πρόκειται για µία από τις πλουσιότερες οικογένειες της Αιγύπτου, που τα τελευταία χρόνια δείχνει ιδιαίτερη αγάπη για το όµορφο κυκλαδίτικο νησί και το προτιµά κάθε καλοκαίρι για τις διακοπές της. Και µαζί τους και η Αννα, η οποία λάτρεψε τη Μύκονο από την πρώτη επίσκεψή της πέρυσι τον Αύγουστο.
Παρά το γεγονός ότι οι δύο ερωτευμένοι λατρεύουν το Νησί των Ανέµων, αποφάσισαν να µην κάνουν στην Ελλάδα τον γάμο τους, που ορίστηκε να γίνει στις 16 Μαΐου του 2016. Θα γίνει στο Κάιρο, ώστε να τηρηθούν όλες οι παραδόσεις της πατρίδας του γαµπρού και αναµένεται να είναι ο γάµος της χρονιάς στην Αίγυπτο, αφού οι εορτασµοί θα κρατήσουν τρεις ολόκληρες ηµέρες. Ήδη, παρόλο που έχουν 10 ολόκληρους µήνες μπροστά τους, ξεκίνησαν οι προετοιµασίες από την οικογένεια του γαµπρού, που θέλει το µυστήριο και η δεξίωση που θα ακολουθήσει να είναι ό,τι πιο λαµπερό έχει συµβεί τα τελευταία χρόνια στην Αίγυπτο. Όσο για τη Βραζιλιάνα καλλονή, έπειτα από τρία χρόνια σχέσης στο πλευρό του Καρίµ, δείχνει πραγµατικά ευτυχισµένη. Μάλιστα, όταν πριν από λίγους µήνες δέχτηκε την πρόταση γάµου από εκείνον, θέλησε να µοιραστεί αυτή την ευτυχία της µε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους, ανακοινώνοντας στα social media τις ευχάριστες εξελίξεις στη ζωή της.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved