Από ανύπαντρη μητέρα και άνεργη «άγγελος» της Victoria’s Secret
Models

Από ανύπαντρη μητέρα και άνεργη «άγγελος» της Victoria’s Secret

Από έφηβη, ανύπαντρη μητέρα και άνεργη σε επαρχιακή πάλη της Βραζιλίας, «άγγελος» σε μια από τις διασημότερες πασαρέλες στον κόσμο.

Ο δρόμος όμως της Λαϊς Ριμπέιρο από την ανεργία στο χρυσό συμβόλαιο της Victoria’s Secret κάθε άλλο παρά ο συνηθισμένος ήταν. Η 24χρονη Βραζιλιανά καλλονή έγινε ένα από δέκα μοντέλα που κέρδισαν τα «φτερά» τους και πήραν επισήμως τον τίτλο του «αγγέλου» της γνωστής εταιρίας εσωρούχων φέτος την άνοιξη. Τόσο η ίδια όσο και ο 7χρονος γιος της Αλεξάντερ όμως γεννήθηκαν πολύ μακριά από τα λαμπερά φώτα της βιομηχανίας της μόδας στην επαρχιακή- Τερεσίνα της Βραζιλίας.
Τη Ριμπέιρο δεν την ανακάλυψε τυχαία κάποιος κυνηγός ταλέντων, ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις, αλλά χτύπησε, η ίδια -ύστερα από παρότρυνση φίλων- την πόρτα ενός πρακτορείου μοντέλων οε ηλικία 18 ετών, όταν είχε ξεμείνει από δουλειά. Οι διοργανωτές των τοπικών καλλιστείων όμως την απέρριπταν, επειδή δεν είχε καμπύλες και αντί να κάνει πασαρέλα την έβαζαν να μοιράζει διαφημιστικά φυλλάδια.
Οταν τελικά κατάφερε να διακριθεί μέσα από τα τοπικά καλλιστεία, χρειάστηκε να πάρει τη δύσκολη απόφαση να εγκαταλείψει την οικογένεια της στη Βραζιλία για να αναζητήσει μια καλύτερη τύχη στις ΗΠΑ. Παρά το γεγονός ότι δεν μιλούσε ούτε λέξη αγγλικά, επέλεξε να πολεμήσει για ένα καλύτερο αύριο και μετακόμισε στη Νέα Υόρκη , γεγονός που αποδείχτηκε κίνηση ματ για την καριέρα της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved