Σάλος με το 14χρονο μοντέλο του Dior
Models

Σάλος με το 14χρονο μοντέλο του Dior

Η Sofia Mechetner είναι μόλις 14 χρονών και έχει υπογράψει συμβόλαιο με τον οίκο Dior! Είναι ένα λεπτό ψηλό κοριτσάκι και όπως θα δείτε ανέκφραστο.

Το πρακτορείο στο οποίο ανήκει την χαρακτηρίζει ως μία σύγχρονη Σταχτοπούτα. Είναι κόρη Ρωσίδας που μετανάστευσε στο Ισραήλ για μία καλύτερη ζωή και η 14χρονη βοηθά τη μητέρα της δουλεύοντας μια και έχει ακόμα δυο μικρότερα αδέρφια. Τα βράδια η μητέρα της κοιμάται στον καναπέ, ενώ η ίδια σε ένα στρώμα.
Σύμφωνα με το iefimerida, η μικρούλα αποκρύπτει την ηλικία της και υπογράφει συμβόλαιο με ένα πρακτορείο μοντέλων στο Ισραήλ και αμέσως πετάει "πιάνει" δουλειά στο Παρίσι, όμως εκεί θα αποκαλυφθεί η ηλικία της.
Μετά την απόρριψη, το μοντέλο περνά από το κατάστημα του Dior όπου βρίσκεται ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου, τού ζητάει να βγουν μαζί μία φωτογραφία. Αυτός εντυπωσιάζεται και τελικά κλείνει μαζί της ένα συμβόλαιο 240.000 ευρώ.
Τρία χρόνια πριν, οι Vogue σε όλο τον κόσμο είχαν συμφωνήσει να μην χρησιμοποιούν μοντέλα τα οποία είναι κάτω τω 16 ετών, τώρα που η ιστορία του μικρού κοριτσιού ήρθε στο φως της δημοσιότητας δεν είναι λίγες οι αντιδράσεις ότι το 14χρονο κορίτσι χάνει την παιδικότητά του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved