Ισμήνη Νταφοπούλου: «Μου ζήτησαν να χάσω κιλά κι από αντίδραση εγώ έβαλα κι άλλα»
Models

Ισμήνη Νταφοπούλου: «Μου ζήτησαν να χάσω κιλά κι από αντίδραση εγώ έβαλα κι άλλα»

Τι έχει να πει για όσα κυκλοφορούν ως αστικοί μύθοι αναφορικά με το μόντελινγκ η Ισμήνη Νταφοπούλου

«Ολα όσα ακούγονται, ισχύουν. Τα έχω δει. Ειδικά στο πρώτο μου ταξίδι, που δεν είχα και την εμπειρία. Θυμάμαι, τότε μου ζήτησαν να χάσω κιλά κι από αντίδραση εγώ έβαλα κι άλλα. Πιστεύω ωστόσο πως αντίστοιχες -άσχημες- καταστάσεις υπάρχουν σε όλους τους χώρους. Απλώς το μόντελινγκ είναι στα φώτα και έτσι ό,τι συμβαίνει φαίνεται περισσότερο.

Το μόντελινγκ σου προσφέρει επιβεβαίωση και -αν το κάνεις σωστά- χρήματα. Θέλει όμως όρια. Θεωρώ πως πολλά από τα κορίτσια όταν συνειδητοποιήσουν με πόσο ανούσιο τρόπο ξόδεψαν τα καλύτερα χρόνια της ζωής τους, θα μετανιώσουν» τόνισε στο πρόσωπο του www.femall.gr και συνεργάτιδα του www.queen.gr στο Πρώτο Θέμα.

«Γιγαντώνεται. Με φρίκαρε το γεγονός ότι κάποια κορίτσια, έχοντας σκοπό της ζωής τους να κάνουν καριέρα στο μόντελινγκ, είναι διατεθειμένες να θυσιάσουν πολλά πράγματα. Ενα από αυτά είναι αυτό που προανέφερα. Το να γυρίζουν τον κόσμο με μια βαλίτσα στο χέρι. Να απαρνιούνται τους φίλους τους και την οικογένειά τους. Τη δυνατότητα να έχουν έναν φυσιολογικό δεσμό. Εχω δει διατροφικές διαταραχές, αυτοκαταστροφικές αντιδράσεις στην πίεση που δέχονται.

Ή καλύτερα στην πίεση στην οποία υποβάλλουν τον εαυτό τους. Είναι ωραίο αυτό το επάγγελμα. Σου προσφέρει επιβεβαίωση και -αν το κάνεις σωστά- χρήματα. Απλώς θέλει όρια. Θεωρώ πως πολλά από αυτά τα κορίτσια μετά από λίγα χρόνια, όταν συνειδητοποιήσουν με πόσο ανούσιο τρόπο ξόδεψαν τα καλύτερα χρόνια της ζωής τους, θα μετανιώσουν για όλες αυτές τις επιλογές. Αλλά θα είναι αργά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved