Καταγγελία Βοντιάνοβα: Έδιωξαν από καφετέρια την διπολική αδερφή της
Models

Καταγγελία Βοντιάνοβα: Έδιωξαν από καφετέρια την διπολική αδερφή της

Η αδερφή της Ναταλία Βοντιάνοβα έπεσε θύμα ρατσιστικής μεταχείρισης από τους ιδιοκτήτες μίας καφετέριας στη Ρωσία, οι οποίοι την… έδιωξαν.

Η 27χρονη Οκσάνα πάσχει από αυτισμό και εγκεφαλική παράλυση και σύμφωνα με την αδερφή της. Κατά τη διάρκεια μίας βόλτας με την γυναίκα που την προσέχει, σταμάτησαν σε μία καφετέρια και οι ιδιοκτήτες τούς επιτέθηκαν φραστικά.

«Συνέβη στο μέσον της εβδομάδας και δεν ήταν κανείς εκεί παρά μόνο ένας πελάτης. Η σερβιτόρα τις πλησίασε αμέσως και τους είπε ότι απαγορεύεται να παραμείνουν χωρίς να παραγγείλουν φαγητό» είπε η Βοντιάνοβα.

«Άντε, φύγετε. Τρομάζετε τους πελάτες μας. Φύγετε και πάτε να θεραπευτείτε και κάνε καλά και το παιδί σου πρώτα. Και μόνο τότε να βγαίνει σε δημόσιο χώρο» είπε ο ιδιοκτήτης.

«Η μητέρα μου και η νταντά δεν έχουν εκδιωχθεί ποτέ στο παρελθόν από καφετέρια. Για αυτό τον λόγο κάλεσε την μητέρα μου και την ρώτησε τι να κάνει σε αυτή την περίπτωση γιατί γνώριζε ότι ήταν αδύνατο να αναγκάσει την Οκσάνα για οτιδήποτε».

«Ενώ η μητέρα μου ήταν στο δρόμο για την καφετέρια ο άντρας της ασφάλειας στάθηκε δίπλα στην Οκσάνα και της είπε: Είτε θα φύγεις, είτε θα καλέσουμε την ψυχιατρική υπηρεσία. Θα καλέσουμε ένα ασθενοφόρο και θα σε κλειδώσουμε στο κελάρι»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved