Μαρία Τσαγκαράκη: «Δεν θα το έκανα ποτέ μόνη, ήταν κάτι εντελώς έξω από τα νερά μο»
Models

Μαρία Τσαγκαράκη: «Δεν θα το έκανα ποτέ μόνη, ήταν κάτι εντελώς έξω από τα νερά μο»

Κόρη παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ, η Μαρία Τσαγκαράκη σκοράρει στις πασαρέλες του κόσμου. 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο, όμως η καταγωγή των γονιών της είναι από τον Μοχό της Κρήτης. Ο πατέρας της, Μηνάς Τσαγκαράκης, υπήρξε για 12 χρόνια παίκτης της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ηρακλείου κι έτσι ο αθλητισμός μπήκε στη ζωή της από πολύ μικρή ηλικία, έγινε τρόπος ζωής. Άλλωστε στο καλλίγραμμο σώμα της μπορεί κανείς να διακρίνει δια γυμνού οφθαλμού τις ευεργετικές συνέπειες του kick boxing, του στίβου και του τένις, με τα οποία η ίδια έχει καταπιαστεί κατά καιρούς. Τα όνειρα της Μαρίας δεν είχαν ποτέ να κάνουν με εντυπωσιακές φωτογραφήσεις και σαρωτικά περάσματα στα catwalks.

Αμέσως μετά το Λύκειο, έφυγε από τη γενέτειρα της νια να σπουδάσει Φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Ρεθύμνου. Οι φίλοι της, όπως θυμάται σήμερα, ήταν εκείνοι που αναγνωρίζοντας την εξωτερική ομορφιά της αποφάσισαν να δηλώσουν συμμετοχή για εκείνη στα Παγκρήτια Καλλιστεία. «Δεν θα το έκανα ποτέ μόνη, ήταν κάτι εντελώς έξω από τα νερά μου. Θυμάμαι ότι μικρότερη όταν με καλούσαν σε γάμους δίσταζα να περάσω μπροστά από πολύ κόσμο, ντρεπόμουν. Σκέψου πόσο δύσκολο μου ήταν να συμμετάσχω σε έναν διαγωνισμό ομορφιάς. Παρ' όλα αυτά κατάφερα να κερδίσω τον τίτλο της Μις Κρήτη και κατόπιν να συμμετάσχω στα καλλιστεία για την ανάδειξη της Σταρ Ελλάς. Ήταν το 2010, την τελευταία χρονιά που ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από τον ΑΝΤΙ» τόνισε στο Big Fish.

Μάλιστα, παρότι, όπως λέει, είχε φτάσει στην τελική φάση του διαγωνισμού μάλλον απροετοίμαστη, τα προγνωστικά αποδείχτηκαν τελικά υπέρ της. «Αναδείχθηκα Αναπληρωματική Σταρ Ελλάς. Και πάλι καλά, αφού ήμουν η μόνη από τα κορίτσια που δεν είχε πρακτορείο, ούτε καθοδήγηση, και φυσικά ελάχιστη εμπειρία. Στην πραγματικότητα δεν είχα ιδέα τι σημαίνει μόντελινγκ».

Στην περίπτωση της Κρητικιάς καλλονής ο Βασίλης Πρεβελάκης ήταν ο άνθρωπος-κλειδί. Εκείνος την ξεχώρισε και της έδωσε τη δυνατότητα να αναμετρηθεί σε διεθνείς διαγωνισμούς ομορφιάς. «Προχωρώντας βήμα-βήμα ήρθα σε επαφή με scouters κι έτσι ξεκίνησα να δουλεύω σε διάφορες χώρες. Σίγουρα ξεχωριστή θέση στο βιογραφικό μου έχει η φωτογράφηση που έκανα νια την ινδική έκδοση της Vogue. Ηταν μια πραγματική υπερπαραγωγή με ρούχα από υπέροχα υφάσματα, συνδυασμένα με ρουμπίνια και διαμάντια. Νομίζω πως τα χρώματα και τα χαρακτηριστικά μου ταιριάζουν και αρέσουν πολύ στην Ινδία. Μου πάει η αγορά της Ασίας», λέει. Εκτός από φωτογραφήσεις και πασαρέλα στη διάρκεια της παραμονής της στη Βομβάη, η Μαρία πρωταγωνίστησε σε ένα τηλεοπτικό διαφημιστικό σποτ ως παρτενέρ του Ινδού σταρ Ιρφαν Καν. «Ο Ιρφαν είναι σταρ πρώτου μεγέθους στην Ινδία. Είναι πολύ αγαπητός και αυτό μπορείς να το καταλάβεις από τον τρόπο που τον αντιμετωπίζει ο κόσμος. Παρά τη μεγάλη αναγνωρισιμότητά του, ήταν συνεργάσιμος, φιλικός και οικείος . με όλους τους συνεργάτες. Έδειξε να ενθουσιάζεται όταν του είπα πως ήμουν Ελληνίδα. Μου είπε μάλιστα πως σκέφτεται να έρθει στην Ελλάδα για να επισκεφτεί τη Σαντορίνη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved