Πρώην εστεμμένη παντρεύτηκε με παραγαμπράκι το γιο της και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι!
Models

Πρώην εστεμμένη παντρεύτηκε με παραγαμπράκι το γιο της και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι!

Είναι από τις εστεμμένες που όταν έκαναν οικογένεια στην κυριολεξία έριξαν μαύρη πέτρα πίσω τους. 

Η Μπέττυ Βλάχου (Πετρούλα Βλαχογεωργάκη, όπως είναι το κανονικό της όνομα), το 1993 είχε βγει Miss Body στον διαγωνισμό "Look of the year" και λίγα χρόνια αργότερα συμμετείχε τόσο στα Playmate, όσο και στα Καλλιστεία, χωρίς όμως να κερδίσει κάποιο τίτλο. Εργάστηκε όμως για πολλά χρόνια και πολύ καλά ως μοντέλο.

Μέχρι που ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε. Έγινε μαμά και αφοσιώθηκε πλήρως στο γιο της. Και δεν το μετάνιωσε στιγμή. Ακόμα κι όταν ο γάμος της έληξε, ο γιος της ήταν πάντα η πρώτη της προτεραιότητα και η μεγάλη της αγάπη. Και κάπου εκεί πριν από έναν χρόνο και κάτι ήρθε ξανά στη ζωή της ο έρωτας.

Μια βραδινή έξοδος με μια φίλη της, σε μια δύσκολη για την ίδια περίοδο που η μητέρα της νοσηλευόταν σοβαρά ασθενής, έμελλε να γίνει η αρχή μιας καινούργιας ζωής.

Ο νυν, σύζυγός της πια Παναγιώτης Μωραϊτης παραλίγο να κάψει τη φίλη της με την καύτρα του τσιγάρου του, η Μπέττυ την "έσωσε" και μπαμ.... άναψε μια φωτιά που τους οδήγησε στο αρραβωνιαστούν πριν από 9 περίπου μήνες και στις 17 Οκτωβρίου οδήγησε το φουλ ερωτευμένο ζευγάρι στα σκαλιά του Αγίου Τρύφωνα της Γλυφάδας για να ενώσουν τις ζωές τους με τα δεσμά του γάμου με παραγαμπράκι τον γιο της εντυπωσιακής Μπέττυς που λατρεύει τον άνθρωπό της και τα αισθήματα είναι αμοιβαία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved