Τι κάνει σήμερα η Μις Ευρώπη Ισαβέλλα Δάρρα
Models

Τι κάνει σήμερα η Μις Ευρώπη Ισαβέλλα Δάρρα

Η Ισαβέλλα Δάρρα γνώρισε µεγάλες δόξες στον χώρο του μόντελινγκ και υπήρξε αγαπηµένο µοντέλο για κορυφαίους Έλληνες και ξένους σχεδιαστές.

∆εκαοχτώ χρόνια µετά την κατάκτηση του τίτλου της Μις Ευρώπη, το εντυπωσιακό μοντέλο, η οποία είναι ευτυχισµένη στο πλευρό του συζύγου της, του γνωστού ηχολήπτη και µουσικού Κωνσταντίνου Θεοφίλου, και µητέρα ενός δεκάχρονου αγοριού, του Αχιλλέα, δεν δείχνει να έχει καµία διάθεση να ασχοληθεί ξανά µε τον χώρο της µόδας. «Με την προηγούµενη δουλειά του µοντέλου δεν ασχολούµαι καθόλου», αποκαλύπτει στη Real και συνεχίζει: «Αν και έχω κάποιες προτάσεις, δεν έχω ασχοληθεί, γιατί οικονοµικά δεν ήταν αξιόλογες... ∆εν µου λείπουν τα ‘‘φώτα’’. Ήθελα να φύγω από το µόντελινγκ. Ήμουν πάντα χαµηλών τόνων. Με ενόχλησε ότι κλείστηκα στο σπίτι µου για 10 χρόνια, αλλά όχι γιατί ήµουν εκτός επαγγέλµατος. Ηταν επιλογή µου να είµαι δίπλα στο παιδί µου. Ηθελα να δώσω στον Αχιλλέα ό,τι καλύτερο. Είναι δύσκολο όταν απέχεις τόσα χρόνια να ξαναπροσαρµοστείς σε αυτούς τους ρυθµούς».
Η συνειδητή της απόφαση να απέχει από τις πασαρέλες κάποιες φορές την προβληµατίζει: «∆εν ξέρω αν η ζωή που διάλεξα ήταν η ζωή που ήθελα. Με όλα αυτά που έχουν συµβεί, την οικονοµική κρίση εννοώ, έχει διαταραχτεί η ζωή όλων µας», λέει. Το σίγουρο είναι πως όλα αυτά τα χρόνια είχε ως στήριγµά της τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Θεοφίλου, γιο του γνωστού µουσικού παραγωγού Αχιλλέα Θεοφίλου, πρώην συζύγου της Χαρούλας Αλεξίου. «Ο άντρας µου, όταν αποφάσισα να µεγαλώσω εγώ το παιδί µας, ήταν δίπλα µου. Ένα ζευγάρι που είναι ερωτευµένο, αρχικά, µπαίνει στα βαθιά, κολυµπάει προς το άγνωστο και κάθε φορά αντιµετωπίζει τα προβλήµατα που παρουσιάζονται», λέει η ίδια.
Όσο για τον αν πρόκειται να την απολαύσουµε κάποια στιγµή στο µέλλον ξανά σε πασαρέλα, η Ισαβέλλα είναι αρκετά επιφυλακτική και απόλυτα κατασταλαγµένη στις προϋποθέσεις που πρέπει να υπάρχουν για να περπατήσει ξανά στο catwalk: «∆εν ξέρω αν θα ξανανεβώ στην πασαρέλα. Είναι παρελθόν για εµένα. ∆εν πληρώνουν πια και δεν µιλάω για υπερβολικά ποσά, µιλάω µε σηµερινά δεδοµένα. Κάποιοι, όµως, πιστεύουν ότι επειδή είναι δύσκολοι οι καιροί πρέπει να ρίξουµε την υπόληψή µας», τονίζει. Τώρα που µεγάλωσε ο γιος της και έχει και εκείνος τις δικές του δραστηριότητες, η Ισαβέλλα, η οποία µιλάει πέντε γλώσσες και είναι πτυχιούχος πιάνου, έχει αφοσιωθεί σε µία άλλη µεγάλη της αγάπη, τη µουσική. Παραδίδει µαθήµατα πιάνου, µε το οποίο ασχολείται από τότε που ήταν τεσσάρων ετών. Η Γαλλίδα γιαγιά της και η µητέρα της τη µύησαν στον κόσµο της µουσικής και εκείνη τον λάτρεψε: «Είµαι σε µια πολύ ήρεµη φάση. Παραδίδω µαθήµατα πιάνου και αυτό µου αρέσει», λέει η ίδια.

Ξεπέρασε την κρίση στον γάµο της

Το ροµαντικό παραµύθι της Ισαβέλλας ∆άρρα και του Κωνσταντίνου Θεοφίλου λίγο έλειψε να λάβει άδοξο τέλος όταν πριν από περίπου έναν χρόνο έφτασαν στο σηµείο να δώσουν τέλος στον γάμο τους λόγω σοβαρών προβληµάτων που αντιµετώπιζαν εκείνο το διάστηµα. Τα βαθιά συναισθήµατα, όµως, που µοιράζονταν για παραπάνω από 11 χρόνια και η τεράστια αγάπη τους για τον Αχιλλέα τούς ξανάσµιξαν. Έτσι, η εντυπωσιακή Ισαβέλλα είναι και πάλι ευτυχισµένη στην προσωπική της ζωή. Μαζί µε τον σύζυγό της κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήµατα που εµφανίστηκαν στον γάµο τους και να τολµήσουν µε επιτυχία την επανασύνδεση. «Έχουν γραφτεί πολλά πράγµατα για εµένα, τα οποία απέχουν πολύ από την πραγµατικότητα. Είµαι µια χαρά µε την οικογένειά µου», αρκέστηκε να δηλώσει το άλλοτε τοπ µόντελ, που δείχνει να έχει κατασταλάξει στα θέλω και τις προτεραιότητες της ζωής της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved