H νέα ζωή γνωστού ζευγαριού της ελληνικής σόουμπιζ στο Βέλγιο! (φωτό)
Models

H νέα ζωή γνωστού ζευγαριού της ελληνικής σόουμπιζ στο Βέλγιο! (φωτό)

Αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την Ελλάδα και να µετακοµίσουν στο Βέλγιο, κάνοντας ένα νέο ξεκίνηµα στην κοινή ζωή τους. Και πλέον δείχνουν να περνούν υπέροχα...

Ο λόγος για τη Σταρ Ελλάς 2012 Βασιλική Τσιρογιάννη και τον αγαπηµένο της, τον ποδοσφαιριστή Θανάση Παπάζογλου, που µετά τη µόνιµη εγκατάστασή τους στη βελγική πόλη Κορτράικ δείχνουν να περνούν πολύ καλά. Μάλιστα, στο Βέλγιο είναι ήδη ιδιαίτερα δηµοφιλείς, κάνοντας και την πρώτη κοινή τους φωτογράφιση για γνωστό αθλητικό περιοδικό, όπου πόζαραν µαζί µε τους τετράποδους φίλους τους.
Εδώ και πέντε µήνες το ζευγάρι ζει µια νέα καθηµερινότητα, έχοντας προσαρµοστεί στα νέα δεδοµένα της ζωής του. «Είµαστε ευτυχισµένοι», παραδέχεται στη Real η Βασιλική Τσιρογιάννη, η οποία, χάρη στον έρωτα που βιώνει τα τελευταία τέσσερα χρόνια στο πλευρό του ποδοσφαιριστή, αποφάσισε να τον ακολουθήσει όταν εκείνος πήρε µεταγραφή για τη βελγική οµάδα Κορτράικ. Και όπως δείχνουν τα πράγµατα, δεν το έχει µετανιώσει στιγµή, καθώς η ίδια λέει για τη νέα της ζωή στο Βέλγιο: «Η καθηµερινότητά µας στο Κορτράικ είναι πιο ήρεµη απ’ ό,τι στην Αθήνα. Απολαµβάνουµε περισσότερο τη θαλπωρή του σπιτιού. Έχουµε πρόγραµµα, όπως απαιτεί η δουλειά του Θανάση, αλλά περνάµε όµορφα µέσα από τις κοινές αγαπηµένες µας συνήθειες. Απολαµβάνουµε απλές, καθηµερινές στιγµές που µας γεµίζουν και µας κάνουν ευτυχισµένους. Για παράδειγµα, κάνουµε περίπατο µε τα σκυλάκια µας, τη Ζίρα και τον Πίκο, που τα λατρεύουµε. Εδώ στο Κορτράικ έχει µεγάλα πάρκα, που σου δίνουν τη δυνατότητα να απολαµβάνεις τη βόλτα σου». Και επειδή η Βασιλική ζει σχεδόν από τον πρώτο καιρό της σχέσης της µε τον Θανάση κάτω από την ίδια στέγη, έχει γίνει εξπέρ στη µαγειρική, φροντίζοντας για τη σωστή διατροφή τους, προκειµένου να είναι και οι δύο σε φόρµα. «Καθηµερινά µαγειρεύω και επιµελούµαι το µενού µας. Το κάνω συνεχώς, από τη στιγµή που µείναµε µε τον Θανάση». Παρόλο που η ζωή τους στο Βέλγιο δείχνει να τους αρέσει, σε καµία περίπτωση η Βασιλική δεν θα µπορούσε να σκεφτεί πως θα έκανε τον γάµο της µε τον Θανάση εκεί, αν το αποφάσιζαν άµεσα. «Όταν αποφασίσουµε να παντρευτούµε, ο γάµος µας θα γίνει στη Θεσσαλονίκη», λέει µε απόλυτο τρόπο το εντυπωσιακό µοντέλο, που δηλώνει παραδοσιακή και δεν θα ήθελε να ζήσει την οµορφότερη ηµέρα της ζωής της µακριά από την ιδιαίτερη πατρίδα της. Τη λατρεύει και όποτε της δίνεται η ευκαιρία ταξιδεύει µέχρι τη συµπρωτεύουσα για να δει τα αγαπηµένα της πρόσωπα.
Πριν από περίπου 20 ηµέρες, µάλιστα, βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για δουλειές, είδε τους στενούς συγγενείς και λίγους φίλους, όµως έµεινε πολύ λίγο καθώς ήθελε να επιστρέψει στο Βέλγιο προκειµένου να βρεθεί στο πλευρό του συντρόφου της. Σε ό,τι αφορά τα επαγγελµατικά της, η καλλονή µε το µεσογειακό ταµπεραµέντο, που τους τελευταίους µήνες είχε θέσει σε προτεραιότητα την προσωπική της ζωή, επιστρέφει δυναµικά στον χώρο της µόδας όχι µόνο µέσω της συνεργασίας της µε γνωστό ελληνικό πρακτορείο, αλλά και µε κορυφαίο του εξωτερικού, µε το οποίο συζητά τις επόµενες δουλειές της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved