Ιωάννα Δεσύλλα: Αθλήτρια με προδιαγραφές… μοντέλου
Models

Ιωάννα Δεσύλλα: Αθλήτρια με προδιαγραφές… μοντέλου

Με το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταε κβο ντο και την υψηλή βαθμολογία που συγκέντρωσε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα η Ιωάννα Δεσύλλα πήρε το εισιτήριο για τους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες του αθλήματος, οι οποίοι θα της ανοίξουν την πόρτα των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο. 

«Κακά τα ψέματα οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι το όνειρο κάθε αθλητή. Η ύψιστη τιμή που μπορεί να έχει ένας άνθρωποι που καθημερινά ιδρώνει και έρχεται αντιμέτωπος με τις δυνάμεις τον και τα ρεκόρ. Χαίρομαι που απ' ό,τι φαίνεται θα έχω την ευκαιρία να πάω σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση - και μάλιστα σε τέτοια ηλικία» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

Η Ιωάννα Δεσύλλα, μοντέλο, μαθήτρια και πρωταθλήτρια, παραδέχεται ότι δεν θα είχε καταφέρει τίποτα αν δεν είχε την αμέριστη συμπαράσταση των γονιών της. «Είναι δίπλα μου σε όλα», εξομολογείται και συνεχίζει: «Με διευκολύνουν στις μετακινήσει μου προκειμένου να μη χάνω χρόνο από τη μια ενασχόληση στην άλλη. Εχουν αφήσει στην άκρη κάθε δική του5 δραστηριότητα, κάνοντας κυριολεκτικά τη ζωή μου πιο εύκολη. Το γούρι μου είναι η μητέρα μου. Πάντα βρίσκεται στο γήπεδο όταν αγωνίζομαι και πολύ συχνά η φωνή της με ξυπνά υπενθυμίζοντας μου ότι σκοπός μου είναι η νίκη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved