Πέτρος Δελατόλας: Το modeling, η υποκριτική και ο αθλητισμός
Models

Πέτρος Δελατόλας: Το modeling, η υποκριτική και ο αθλητισμός

O Πέτρος Δελατόλας μεγάλωσε στον Άλιμο, σπούδασε τεχνικός τεχνολογίας ίντερνετ, αλλά τον κέρδισε το modeling, ενώ πλέον κάνει και μαθήματα υποκριτικής. 

Ποιος είναι ο 24χρονος Πέτρος Δελατόλας, που διαπρέπει και στα μπασκετικά τερέν με ύψος 1.93, που ξεχώρισε στις πασαρέλες της τελευταίας Athens Xclusive;Σε είδαμε πρόσφατα στην Αthens Xclusive.

-Πως ξεκίνησες στο χώρο, ήσουν διστακτικός στην αρχή;

«Ξεκίνησα το modeling 19 χρονών, ερασιτεχνικά, καθώς ένα φίλος φωτογράφος μου πρότεινε να κάνουμε μερικά δοκιμαστικά. Δεν το είδα καθόλου διστακτικά, αντίθετα σαν μια πρόκληση» τόνισε στο People.

-Το ότι είσαι μοντέλο έχεις διαπιστώσει πως χαρίζει έξτρα πόντους γοητείας όταν βρίσκεσαι σε διαδικασία φλερτ ή «φοβίζει» τις γυναίκες;

«Μερικές φορές βοηθάει όταν θέλω να προσεγγίσω μια γυναίκα, αν και προτιμώ όταν γνωρίζω μια κοπέλα να την ενθουσιάσει ο χαρακτήρας μου και να έχουμε καλή επικοινωνία.»

-Θεωρείς πως το ανδρικό μόντελινγκ στην Ελλάδα με την τόσο μικρή βιομηχανία μόδας μπορεί να γίνει το βασικό επάγγελμα;

«Δυστυχώς στην εποχή που διανύουμε είναι πολύ δύσκολο, έως αδύνατο, να είναι το modeling βασικό επάγγελμα. Προσωπικά, παράλληλα με το μοντελινκ με ενδιαφέρει ο χώρος της υποκριτικής και έχω ξεκινήσει μαθήματα υποκριτικής στη σχολή της κας Ντενίση. Παράλληλα μου είχε γίνει πρόταση από ένα πρακτορείο στην Ιταλία και μόλις ολοκληρώσω τα μαθήματα στη σχολή θα φύγω και θα δοκιμάσω εκεί τις δυνατότητές μου.»

-Ποιος άνδρας μοντέλο έχει κάνει μια πορεία που σε κάνει να ονειρεύεσαι κάτι αντίστοιχο;

«Θαυμάζω την πορεία του David Gandy και σίγουρα θα ήταν όνειρο για μένα να καταφέρω κάτι ανάλογο, κάνοντας παράλληλα σημαντικά βήματα στην ηθοποιία.»

-Ποια παράσταση ή ποιο έργο ήταν αυτή που σου ξύπνησε πρώτη φορά την επιθυμία να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου στην υποκριτική;

«Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο έργο. Με συναρπάζουν όλες οι ταινίες του αμερικανικού κινηματογράφου, καθώς από πολύ ήμουν μικρός πήγαινα πολύ συχνά στον κινηματογράφο με τον πατέρα μου. Απ’όλες τις ταινίες είχα κάτι να πάρω, πχ μια καλή ερμηνεία, μια ενδιαφέρουσα φωτογραφικά σκηνή κτλ.»

-Είσαι 24 ετών και ήδη έχεις ασχοληθεί με αρκετά αθλήματα –μπάσκετ, κολύμβηση, ποδηλασία. Μπήκες ποτέ στη διαδικασία του πρωταθλητισμού;

«Η αλήθεια είναι πως έχω περάσει από διάφορα αθλήματα! Ξεκίνησα με 400 μέτρα στίβου και αργότερα ασχολήθηκα με μπάσκετ, κολύμβηση και ποδηλασία, αλλά κανένα δεν το είδα ποτέ με την προσέγγιση του πρωταθλητισμού.»

-Είσαι από τους ανθρώπους που καταπιάνεται με πολλά αλλά βαριέται εύκολα;

«Όχι δεν μου αρέσει να καταπιάνομαι με πολλά, αντίθετα επιλέγω να κάνω επιλεκτικά πράγματα που με γεμίζουν και προσπαθώ να δίνω το 100% του εαυτού μου»

-Σπούδασες τεχνικός τεχνολογίας ίντερνετ. Έχεις αξιοποιήσει αυτό σου το πτυχίο;

«Τελείωσα τη συγκεκριμένη σχολή στην Αθήνα, αλλά δεν αξιοποίησα τις σπουδές μου γιατί ξεκίνησα το μοντελινκ. Βέβαια, μάθε τέχνη κι άς΄την, λένε, οπότε ποτέ δεν ξέρεις.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved