Cara Delevigne: Ποια είναι η νονά της;
Models

Cara Delevigne: Ποια είναι η νονά της;

Ποιο είναι το καλύτερο beauty tip που έδωσαν στην Cara Delevigne

«Η νονά μου, η Joan Collins, έχει απίστευτη επιδερμίδα και πάντα μου έλεγε να κρύβομαι από τον ήλιο, πράγμα που βρίσκω δύσκολο. Α, και όταν είμαι σε ξενοδοχείο, κοιμάμαι με υγραντήρα. Ο αέρας του air condition είναι πολύ κακός για το λαιμό και το δέρμα. Τα ξηραίνει. Έτσι, αυτό είναι κάτι που κάνω πάντα» τόνισε στο In Style.

-Ποια είναι η σχέση σου με τα αρώματα; Θυμάσαι την πρώτη σου αρωματική μνήμη;

«Ο πατέρας μου πάντα μύριζε Acqua Di Parma. Και η μητέρα μου πάντα κάπνιζε, άρα κι αυτό ήταν σημαντικό μέρος της μυρωδιάς της. Η γιαγιά μου δεν πετούσε ποτέ τίποτα κι έτσι κρατούσε παλιά μπουκάλια αρωμάτων. Έκανα κι εγώ συλλογή. Έπαιζα στο μπάνιο γεμίζοντας τα με νερό και αδειάζοντας τα. Το έβρισκα, στ' αλήθεια, πολύ διασκεδαστικό.»

-Φοράς άρωμα τώρα;

«Φοράω, ναι. Το ξεχνάω καμιά φορά, γιατί το πρωί προσπαθώ να είμαι έτοιμη σε δέκα λεπτά. Αλλά μου αρέσει να μυρίζω ωραία, ορκίζομαι.»

-Με τόσο αυστηρό τελετουργικό ομορφιάς, υπάρχει κάτι που κάνεις πάντα κάθε πρωί;

«Σχετικό με ομορφιά; Ξυπνάω και κάνω yoga. Ξεκίνησα πριν ένα χρόνο και τώρα κάνω κάθε πρωί και βράδυ. Η yoga με έσωσε. Άλλαξε τη ζωή μου. Παρατηρώ διαφορά. Είμαι πιο συγκεντρωμένη, χωρίς να διασχίζουν το μυαλό μου ένα εκατομμύριο πράγματα την ίδια στιγμή.»

-Και τώρα ασχολείσαι με την υποκριτική. Πώς είναι αυτό σε σχέση με το μόντελινγκ;

«Πάντα ένιωθα σαν να υποδύομαι όταν έκανα μόντελινγκ, γιατί στην πραγματικότητα ποτέ δεν ένιωσα σαν μοντέλο. Το μόντελινγκ αφορά τον εξωτερικό σου εαυτό. Η ηθοποιία αφορά τον εσωτερικό σου κόσμο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved