Μαρία Καλάβρια Φαις: «Δεν μετάνιωσα. Είχα κάνει τον κύκλο μου και μάλιστα πετυχημένα»
Models

Μαρία Καλάβρια Φαις: «Δεν μετάνιωσα. Είχα κάνει τον κύκλο μου και μάλιστα πετυχημένα»

Στο απόγειο της καριέρας της, η Μαρία Καλάβρια Φάις παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Σάμι Φάις και τα άφησε όλα... 

«Ναι, ακόμα κι εμένα μου ήρθε ξαφνικό! (γέλια) Είχα έρθει από το εξωτερικό για λίγους μήνες για να δω την οικογένειά μου και τελικά δεν γύρισα ποτέ πίσω. Ολα έγιναν πολύ γρήγορα. Γνώρισα τον Σάμι, μέσα σε έξι μήνες παντρευτήκαμε, έμεινα έγκυος και δεν είχα άλλη επιλογή. Δεν μετάνιωσα γιατί είχα γευτεί όλο το κομμάτι της μόδας, τις πασαρέλες, τις φωτογραφήσεις, την τηλεόραση. Είχα κάνει τον κύκλο μου, και μάλιστα πετυχημένα. Την εποχή που δούλευα ήταν συγκεκριμένα τα μοντέλα, δεν ήταν όπως σήμερα που δεν γνωρίζω καμία» τόνισε στο Πρώτο θέμα.

- Ομως μετά αποτραβήχτηκες από τα μίντια...

«Γενικά, ακόμα και όταν δούλευα ως μοντέλο δεν πήγαινα σε κοινωνικά πάρτυ πέρα από τη δουλειά μου. Δεν ήμουν ποτέ υπέρ της προβολής και γι’ αυτό άργησα να γίνω γνωστή στην Ελλάδα.»

- Μετά, λοιπόν, παντρεύτηκες και αφιερώθηκες στα δυο σου παιδιά και τον σύζυγό σου.

«Έπρεπε να αφιερώσω κάποιο χρόνο στα παιδιά και να είμαι δίπλα τους τα πρώτα χρόνια, αλλά ήθελα και να δουλεύω. Δεν μου αρέσει να κάθομαι, δεν είμαι η κλασική νοικοκυρά. Έτσι, επέστρεψα με τα ρούχα το 2003. Αγάπησα πολύ τα καταστήματα «Ice Cube» και όταν τα πουλήσαμε πήρα τέτοια στενοχώρια ώστε μετά δεν μπορούσα να βρω κάτι αντίστοιχο που να με αντιπροσωπεύει. Μετά απ’ αυτό έμεινα τέσσερα χρόνια εκτός δουλειάς.»

- Υπήρξε μια δύσκολη περίοδος για τον σύζυγό σου, Σάμι Φάις, ο οποίος κατηγορήθηκε επί εποχής Χρηματιστηρίου και οδηγήθηκε στη φυλακή. Πώς το αντιμετώπισες;

«Ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε γιατί δεν είχε κάνει κάτι. Το σίγουρο είναι ότι ξεπεράστηκε γιατί ήξερα ότι είναι αθώος και δικαιώθηκε με δικαστική απόφαση από το εφετείο, αφού αθωώθηκε ομόφωνα. Ταλαιπωρηθήκαμε, όμως, γιατί με τα ελληνικά δικαστήρια περνάει πολύς καιρός μέχρι να γίνει η εκδίκαση της υπόθεσης.»

- Ο σύζυγός σου είναι στο πλευρό σου στο νέο σου επαγγελματικό ξεκίνημα;

« Φυσικά. Μπορεί να μην είναι στο ιατρικό κομμάτι, αλλά με βοηθάει με τις συμφωνίες και πάντα τον εμπιστεύομαι και τον συμβουλεύομαι.»

- Πόσο σού μοιάζουν τα παιδιά σου;

«Η Μαρίνα έχει καλλιτεχνικά στοιχεία, αφού ζωγραφίζει υπέροχα, της αρέσει η φωτογραφία, αλλά ακόμα είναι 15 ετών και δεν έχει κατασταλάξει. Nομίζω ότι μοιάζουμε πολύ. Ο γιος μου μοιάζει και στους δυο μας.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved