Μαρία Καλάβρια Φάις: «Μπήκα στο δοκιμαστήριο του Μπραντ Πιτ κατά λάθος»
Models

Μαρία Καλάβρια Φάις: «Μπήκα στο δοκιμαστήριο του Μπραντ Πιτ κατά λάθος»

Η Μαρία Καλάβρια Φάις ξεκίνησε από τον χώρο της μόδας κάνοντας μάλιστα και διεθνή καριέρα, ενώ και στην Ελλάδα ήταν ένα από τα πλέον περιζήτητα μοντέλα.

«Αρχικά ξεκίνησα ως αθλήτρια, έκανα πρωταθλητισμό στο μπάσκετ με την ομάδα της Γλυφάδας η οποία ήταν στην Α’ Εθνική, ενώ είχα πάει και στην Εθνική Νεανίδων. Μετά έκανα κάποια κάστινγκ μέσω μιας φίλης μου και έτσι πήγα στον «Πρωινό καφέ», την τελευταία χρονιά της Ρούλας Κορομηλά και παρέμεινα την επόμενη με την Πόπη Χατζηδημητρίου και την πρώτη χρονιά της Ελένης Μενεγάκη. Εχω δουλέψει με όλους τους σχεδιαστές μόδας, όπως ο αγαπημένος μου Μιχάλης Ασλάνης, ο Μάκης Τσέλιος, η Σήλια Κριθαριώτη, μέχρι που έφυγα για τρία χρόνια στο Μιλάνο. Το πρώτο μου σόου ήταν του Armani. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ! Οταν πήγα στο κάστινγκ ήμασταν 800 γυναίκες και είπα μέσα μου «θέλω να φύγω». Με επέλεξαν στα 40 μοντέλα, κι αυτό ήταν η αρχή για τα μεγάλα fashion shows» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

- Απ’ όλα αυτά τα fashion shows και τις συνεργασίες, ποιον σχεδιαστή θα ξεχώριζες;

«Mετά το σόου του Armani, έκανα Versace, Calvin Klein, Dolce & Gabbana και πολλά editorial στο Μιλάνο. Αυτός όμως που με εντυπωσίασε, με κέρδισε και αποκτήσαμε εξαιρετικές σχέσεις ήταν ο Αρμάνι. Είναι απλός, ευγενής, φιλικός, ευχάριστος και έχω μόνο καλά να θυμάμαι.»

- Με ποια top models της εποχής περπάτησες στην ίδια πασαρέλα;

«Με την Εύα Χερτζίκοβα, τη Στέλα Τέναντ, τη Λίντα Εβαντζελίστα - όλες τους ήταν πολύ απλές, επαγγελματίες και cool.»

- Βάσει της εμπειρίας σου ποια είναι η διαφορά των σταρ στο εξωτερικό με τους εγχώριους;

«Στο εξωτερικό έχουν άλλο mentality. Μπορεί κάποιος να είναι γνωστός ή πλούσιος, δεν τον καταλαβαίνεις όμως γιατί δεν προκαλεί και περνάει απαρατήρητος. Καμία σχέση με την ελληνική νοοτροπία. Δεν θα ξεχάσω μια φορά που ήμουν σε πολυκατάστημα στη Νέα Υόρκη. Εκανα λάθος το δοκιμαστήριο και αντί να μπω στο δικό μου μπήκα σε ένα άλλο, όπου μέσα ήταν ο Μπραντ Πιτ. Λέω «συγγνώμη» και μου λέει «δεν υπάρχει πρόβλημα, μήπως μπήκα εγώ σε λάθος;». Και ήταν πολύ αστείο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved