Πρώην μοντέλο τα «χώνει»: «Η μόδα δίνει λάθος πρότυπα»
Models

Πρώην μοντέλο τα «χώνει»: «Η μόδα δίνει λάθος πρότυπα»

Ο χώρος της μόδας δεν είναι τόσο λαμπερός όσο θέλουν πολλοί να φαντάζονται πως είναι… 

Η Andrea Osvart ήταν 16 ετών όταν κέρδισε τη δεύτερη θέση στο διαγωνισμό Look of the Year στην Ουγγαρία και μετακόμισε στη Βουδαπέστη, όπου θα δούλεψε ως μοντέλο, ταξιδεύοντας για φωτογραφίσεις και διαφημιστικά τόσο σε άλλες χώρες της Ευρώπης, όσο και στις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Ασία.

Αν και συμμετείχε σε περισσότερα από τριάντα διαφημιστικά σποτ, η ίδια εξηγεί στο People πως το μόντελινγκ και η μόδα ουδέποτε υπήρξαν για εκείνη όνειρο ζωής. «Ποτέ δεν με ενδιέφερε πραγματικά η μόδα. Δεν ακολουθώ τις τάσεις και δεν κοιτάζω τις νέες κολεξιόν. Απλά δούλευα στη βιομηχανία της μόδας, αλλά ποτέ δεν είχα πάθος για αυτή, ειλικρινά. Έχει κατά πολύ να κάνει με την καταναλωτική κοινωνία που εκφράζει η μόδα, με την οποία δεν συμφωνώ, γιατί πιστεύω πως δίνει λάθος πρότυπα στη νέα γενιά. Δεν αγοράζω ποτέ περιοδικά. Λυπάμαι που το λέω αυτό».

Η Andrea σπούδασε ιταλική γλώσσα και τέχνες στο πανεπιστήμιο της Ουγγαρίας, αλλά η μεγάλη της αγάπη ήταν η υποκριτική. Μέσα από το μόντελινγκ κατάφερε να μαζέψει τα απαραίτητα χρήματα και έτσι γράφτηκε στη δραματική σχολή Földessy Margit την εποχή που ζούσε στη Βουδαπέστη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved