Τεο Θεοδωρίδης: «Τα πάντα ανατρέπονται από τη μια στιγμή στην άλλη»
Models

Τεο Θεοδωρίδης: «Τα πάντα ανατρέπονται από τη μια στιγμή στην άλλη»

Η ζωή του Τεό Θεοδωρίδη θα μπορούσε να γίνει κινηματογραφική ταινία.  Έζησε τη λάμψη της πασαρέλας, πήγε στο Χόλιγουντ να γίνει ηθοποιός, μπλέχτηκε με ναρκωτικά και βρέθηκε έγκλειστος στη φυλακή. 

«Η ζωή σού στέλνει μηνύματα», λέει και συνεχίζει: «Ολοι μας βιώνουμε μια εποχή όπου τίποτα δεν είναι σταθερό, καθότι βρισκόμαστε σε κινούμενη άμμο. Τα πάντα ανατρέπονται από τη μια στιγμή στην άλλη. Στο χέρι σου είναι να πιάσεις το συμπαντικό μήνυμα και όποιο κι αν είναι το τίμημα ή ο πόνος να θελήσεις να αλλάξεις, να βελτιωθείς. Στη φυλακή πέρασα δύσκολα και γνώρισα καλύτερα με τον εαυτό μου. Όταν μένεις μόνος, δεν χωρούν ούτε υπαινιγμοί, ούτε ψέματα. Έρχεσαι αντιμέτωπος με την προσωπική σου αλήθεια και οφείλεις να βελτιωθείς, να γίνεις καλύτερος άνθρωπος» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

Η απομόνωση βοήθησε τον Τεό να διαβάσει αρκετά βιβλία, αλλά και να γράψει πολύ. Μελέτησε βιβλία ψυχολογίας και κοινωνιολογίας, ενώ τα βράδια έγραφε βιωματικές ιστορίες. Προς το παρόν δεν σκέφτεται να τις εκδώσει. Αντιθέτως, σκέφτεται σοβαρά να ενδώσει στην πρόταση μεγάλου αμερικανικού περιοδικού και να μιλήσει για τη ζωή του και την εμπειρία της φυλακής. «Το σκέφτομαι γιατί οι ξένοι δημοσιογράφοι είναι αυστηροί στον τρόπο που αποδίδουν τα λεγόμενά σου. Υπάρχει αποτύπωση και όχι παρερμηνεία», συμπληρώνει.

Όσο για το πώς αντιμετώπισε ο περίγυρός του την περιπέτειά του, απαντά ότι εκείνοι που περίμενε ότι θα ήταν δίπλα του, τελικά ήταν. «Γνωρίζεις ποιοι είναι συνοδοιπόροι ζωής και ποιοι βρίσκονται μαζί σου μόνο για μερικές στάσεις», σημειώνει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved