Μικαέλα Φωτιάδη: Κι όμως πριν γίνει Μις Ευρώπη, έδινε μάχη με τη βουλιμία και την κατάθλιψη
Models

Μικαέλα Φωτιάδη: Κι όμως πριν γίνει Μις Ευρώπη, έδινε μάχη με τη βουλιμία και την κατάθλιψη

Η Μικαέλα Φωτιάδη κέρδισε τον τίτλο Μις Ευρώπη στον διαγωνισμό ομορφιάς που έγινε στο Λίβανο.

Το πανέμορφο μοντέλο μίλησε για τη βουλιμία και την κατάθλιψη που είχε πριν κάποια χρόνια. Όπως είπε σε συνέντευξή της στα 18 της πήρε μέρος στα καλλιστεία για Σταρ Ελλάς, όμως δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να πάθει κατάθλιψη και να πάρει κιλά. Ήταν σαν να τιμωρούσε τον εαυτό της για την αποτυχία της και είχε εγκαταλείψει το μόντελινγκ για κάποιους μήνες.

«Είχα πάει με πολύ πείσμα και θέληση, ήμουν σίγουρη ότι θα έπαιρνα κάποια θέση. Τελικά όμως αγχώθηκα και δεν τα πήγα τόσο καλά όσο θα μπορούσα. Το πιο δύσκολο ήταν να κρατήσω το κεφάλι μου ψηλά ενώ βρισκόμουν ανάμεσα στις “χαμένες”. Ήμουν στεναχωρημένη για αρκετό καιρό. Ένιωθα ότι είχα απογοητεύσει τους πάντες» τόνισε στο «Πρώτο Θέμα».

Αφού γνώρισε τον σύντροφό της, Γιάννη Μπορμπόκη, όπου είναι και εκείνος μοντέλο, την βοήθησε να αποκτήσει πάλι αυτοπεποίθηση και να καταφέρει να αποκτήσει ξανά τις τέλειες αναλογίες της: «Ουσιαστικά έχασα 12 κιλά τρώγοντας καθημερινά σουβλάκια. Ξέρω ότι ακούγεται κωμικό, είναι όμως αλήθεια! Μεσημέρι-βράδυ έτρωγα καλαμάκια μαζί με τον Γιάννη. Με δρακόντειες στερήσεις και με τη δύναμη να επιβληθώ στον εαυτό μου επανήλθα έχοντας διάθεση για νέο ξεκίνημα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved