Μικαέλα Φωτιάδη: Μιλάει για τον σύντροφό της Γιάννη Μπορμπόκη και λέει ότι η αγάπη είναι το παν
Models

Μικαέλα Φωτιάδη: Μιλάει για τον σύντροφό της Γιάννη Μπορμπόκη και λέει ότι η αγάπη είναι το παν

Τις ημέρες που η Μικαέλα Φωτιάδη αγωνιζόταν για να κατακτήσει το στέμμα της Μις Ευρώπης 2016, είχε στο πλευρό της τον αγαπηµένο της, επίσης µοντέλο, Γιάννη Μπορμπόκη, όπως επίσης τη µητέρα του και τον πατέρα της, οι οποίοι «ανέβασαν» µια σειρά από βίντεο, φωτογραφίες και επευφηµίες για την τελετή και το λαµπρό αποτέλεσµα. Η Ελληνίδα καλλονή μιλάει για τον άντρα που βρίσκεται στο πλευρό της αλλά και για την αγάπη που όπως λέει για εκείνη είναι το παν.

Στον διαγωνισµό ήταν µαζί σου και ο σύντροφός σου, ο οποίος καµάρωνε και ανέβαζε συνέχεια φωτογραφίες και βίντεο. Στο πλευρό σου και η µητέρα του. Πόσο σηµαντική ήταν η υποστήριξή τους σε αυτό σου το «στοίχηµα»;

Σωστά, και επίσης και ο πατέρας µου. Είναι πολύ σηµαντικό να έχεις ανθρώπους γύρω σου που σε αγαπάνε και σε στηρίζουν. ∆εν ήταν εύκολες οι ηµέρες στον Λίβανο.

Υπήρχε πολλή κούραση, καθώς και πολύ τρέξιµο. Οι δικοί µου ήρθαν τις τελευταίες ηµέρες και έφεραν τον ήλιο.

Η αγάπη είναι το µεγαλύτερο έπαθλο από όλα;

Η αγάπη είναι το παν, είναι το καλύτερο έπαθλο! Είναι πολύ όµορφο συναίσθηµα να σε αγαπούν και ακόµα πιο όµορφο να αγαπάς. Είναι σηµαντικό να µην περιµένεις µόνο να λαµβάνεις αγάπη, αλλά και να δίνεις.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved