Μικαέλα Φωτιάδη:  Η ομορφιά, ο έρωτας και τα σχόλια που την έχουν λίγο πειράξει.
Models

Μικαέλα Φωτιάδη: Η ομορφιά, ο έρωτας και τα σχόλια που την έχουν λίγο πειράξει.

Ήταν η Σταρ Ελλάς και πλέον Μις Ευρώπη η ωραία του σχολείου; Ή μήπως όχι.... Και κατά πότε άρχισε να ασχολείται με την εμφάνισή της και τα αγόρια;

Η Μικαέλα Φωτιάδη απάντησε για όλα σε συνέντευξή της στο περιοδικό People και μίλησε και για τα σχόλια που έχει ακούσει μέχρι στιγμής και την ενόχλησαν έστω και λίγο.

-‘Ήσουν από μικρή αυτό που λέμε «η ωραία της τάξης»;

«Κάπου είχαν γράψει «το ασχημόπαπο πού έγινε κύκνος». Εντάξει, ήμουν απλώς ένα γλυκό κοριτσάκι. Στο γυμνάσιο μπορεί να ήμουν όμορφη, αλλά δεν ασχολιόμουν. Σκέψου ότι μέχρι τη Β' γυμνασίου έπαιζα με τις κούκλες και με κορόιδευαν. Και μου έλεγε η μαμά μου «Καλύτερα να παίζεις με τις Barbie παρά με τα αγόρια». Είχα αυτή την παιδικότητα. Στο λύκειο άλλαξα και ασχολιόμουν με την εμφάνιση μου και το ποιο αγόρι μου αρέσει».

-Και ποιος ήταν ο πρώτος έρωτας;

«Νόμιζα ότι είχα ερωτευτεί ένα παιδί που ήταν κι αυτός μισός Ολλανδός, αλλά τώρα, κοιτάζοντας πίσω, δεν το θεωρώ έρωτα. Όταν γνώρισα τον Γιάννη (σσ. το σύντροφο της, Γιάννη Μπορμπόκη), κατάλαβα τι σημαίνει αγάπη και έρωτας. Γνωριστήκαμε πριν από τρία χρόνια περίπου και αρχικά ήμασταν φίλοι. Κολλητοί φίλοι. Βγαίναμε έξω, όλοι νόμιζαν ότι ήμασταν ζευγάρι κι εμείς γελούσαμε. Αλλά μια μέρα άλλαξαν όλα... Σκέψου ότι τώρα συζούμε».

-Υπάρχουν πράγματα που πρόλαβαν να γραφτούν για εσένα και σε έχουν πειράξει;

«Έχουν γράψει ότι είμαι μετανάστρια. Όχι, δεν είμαι, απλά γύρισα στην πατρίδα μου, την Ελλάδα. Έχουν γράψει ότι έχω σηκώσει τη μύτη ψηλά, γιατί μου έχει γίνει πρόταση για εταιρεία με εσώρουχα και έχω ζητήσει ένα σωρό λεφτά -ούτε αυτό ισχύει- και πως έχω κάνει λεκτικό φάουλ, γιατί όταν βγήκα Μις Ευρώπη, έστειλα μήνυμα στα αγγλικά αντί στα ελληνικά. Μα είμαι Μις Ευρώπη. Δεν πρέπει το μήνυμα να πάει παντού;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved