Μικαέλα Φωτιάδη: «Ναι, ένιωσα ότι αδικήθηκα»
Models

Μικαέλα Φωτιάδη: «Ναι, ένιωσα ότι αδικήθηκα»

Η τελευταία Ελληνίδα που είχε κατακτήσει τον τίτλο «Μις Ευρώπη», ήταν η Ισαβέλλα Δάρρα το 1997. Πώς νιώθει η Μικαέλα Φωτιάδη, που το κατάφερες 19 χρόνια μετά;

«Είμαι πολύ χαρούμενη που έφερα έναν τίτλο ομορφιάς στην Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια οι υπεύθυνοι των καλλιστείων έλεγαν στα κορίτσια που εκπροσωπούσαν τη χώρα «κάντε το έστω για την εμπειρία» αφού θεωρού -σαν ότι δεν είχαν πολλές πιθανότητες, επειδή η χώρα μας δεν είχε καταφέρει τα τελευταία χρόνια να έχει διακρίσεις. Αυτό ίσως ήταν κάτι που με πείσμωσε περισσότερο. Ο διαγωνισμός μπορεί να ήταν κουραστικός, να είχαμε πολύ φορτωμένο πρόγραμμα και έντονο ανταγωνισμό, όμως ακόμη κι έτσι τα κατάφερα. Μετά την αναγγελία του αποτελέσματος είχα ένα μόνιμο χαμόγελο στο πρόσωπο μου»

Θα έλεγες ότι ένιωθες αδικημένη μέχρι πρότινος από τον κόσμο της ελληνικής μόδας;

«Ναι, ένιωσα ότι αδικήθηκα. Δεν νομίζω ότι μου έδωσαν σημασία. Θυμάμαι που κάποιοι μάλιστα αναρωτιόνταν: «Βγάλαμε Σταρ Ελλάς φέτος; Πώς; Πότε;». Τώρα με τον τίτλο της Μις Ευρώπη με θυμήθηκαν οι πάντες. Το τηλέφωνο μου δεν σταματά να χτυπά. Νιώθω λίγο περίεργα, αλλά χαίρομαι. Νιώθω ότι εν μέρει οι κόποι μου, ανταμείφθηκαν.


Σκέφτεσαι να ασχοληθείς με την τηλεόραση;

«Θα το ήθελα. Είναι κάτι καινούριο, μια νέα πρόκληση για μένα. Τώρα που πήρα και μια ιδέα από τα πλατό ως καλεσμένη εκπομπών ένιωσα πολύ οικεία. Σαν να ήμουν σπίτι μου. Η τηλεόραση λοιπόν είναι μέσα στα σχέδια μου όχι όμως για να κάνω τη γλάστρα σε κάποια εκπομπή», λέει στο Big Fish.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved