Μικαέλα Φωτιάδη:  «Ο Γιάννης με στηρίζει σε οποιαδήποτε επιλογή μου»
Models

Μικαέλα Φωτιάδη: «Ο Γιάννης με στηρίζει σε οποιαδήποτε επιλογή μου»

Ζει τον μεγάλο έρωτα της ζωής της η Σταρ Ελλάς και Μις Ευρώπη, Μικαέλα Φωτιάδη με τον συνάδελφό της Γιάννη Μπορμπόκη. Νιώθει όμως έτοιμη να κάνει και οικογένεια;

-Ο σύντροφος σου προέρχεται επίσης από τον χώρο του μόντελινγκ. Αυτό είναι κάτι που σε βοηθά;

«Είναι το καλύτερο. Με βοηθάει, με καταλαβαίνει, είναι περισσότερο καιρό στον χώρο του μόντελινγκ και γνωρίζει κάποια πράγματα παραπάνω, οπότε με συμβουλεύει κατάλληλα. Αν ήταν κάποιος εκτός χώρου, όσο και να με εμπιστευόταν, μπορεί κάποια πράγματα να τα θεωρούσε παράξενα. Για παράδειγμα, μπορεί να ήταν αρνητικός σε μια φωτογράφηση με εσώρουχα ή μαγιό».

-Τι σε κέρδισε στον Γιάννη και είστε δύο χρόνια μαζί;

«Στην αρχή ήμασταν πολύ καλοί φίλοι. Οι φίλες μου έλεγαν: «Γιατί δεν γίνεστε ζευγάρι; Είστε ίδιοι. Βλέπουμε τη Μικαέλα σε αγόρι». Σε σύντομο διάστημα δεθήκαμε αρκετά. Μπορώ να είμαι ο εαυτός μου μαζί του. Με καταλαβαίνει, επικοινωνούμε και έχουμε κοινό χιούμορ. Ο Γιάννης με στηρίζει σε οποιαδήποτε επιλογή μου.

-Θα ήθελες να κάνεις οικογένεια;

«Θα ήθελα να κάνω οικογένεια, αλλά κάθε πράγμα έρχεται στην ώρα του. Έχω κάποιες υποχρεώσεις επαγγελματικά μπροστά μου. Αν τύχει ο Θεός να μου στείλει ένα παιδί, με όλη μου την αγάπη θα το κρατήσω».

Πηγή: BIG FISH

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved