Μικαέλα Φωτιάδη: «Ακόμα έχω ανασφάλεια με την εμφάνισή μου»
Models

Μικαέλα Φωτιάδη: «Ακόμα έχω ανασφάλεια με την εμφάνισή μου»

Μπορεί μια γυναίκα που έχει κερδίσει τίτλους ομορφιάς να νιώθει ανασφάλεια με την εμφάνισή της;

Κι όμως μπορεί... Τουλάχιστον αν κρίνουμε από τα όσα είπε η Σταρ Ελλάς και Μις Ευρώπη, Μικαέλα Φωτιάδη στην πρόσφατη συνέντευξή της στο Big Fish.

-Είχες ποτέ ανασφάλεια με την εξωτερική σου εμφάνιση;

«Ακόμα έχω ανασφάλεια με την εμφάνιση μου. Όταν βγήκα Μις Ευρώπη, πήγα να αλλάξω ρούχα στο δωμάτιο μου έχοντας το στέμμα στο κεφάλι μου. Κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και είπα στη φίλη μου: «Το μακιγιάζ μου είναι πορτοκαλί. Είμαι χάλια». Ξεβάφτηκα και βάφτηκα από την αρχή παρόλο που μόλις είχα κερδίσει τον τίτλο».

-Γράφτηκε ότι έχεις αντιμετωπίσει προβλήματα με την υγεία σου. Τι ισχύει τελικά;

«Ποτέ δεν έπαθα βουλιμία. Απλώς είπα ότι έχασα κάποια κιλά μετά από στενοχώρια που αντιμετώπισα. Κάποιοι αυτό το ερμήνευσαν ως κατάθλιψη, άλλοι ως βουλιμία. Δεν ισχύει τίποτα από τα δύο. Είμαι ένα κορίτσι που δεν θα γίνει ανορεξικό ποτέ.
Θα χάσω κάποια κιλά αν μου ζητηθεί, αλλά δεν θα γινόμουν κοκαλιάρα. Και ας χάσω μια δουλειά, θα κάνω άλλες πέντε. Κάθε σχεδιαστής θέλει κάτι άλλο από τα μοντέλα του. Δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους. Δεν σου κρύβω ότι στεναχωριέμαι με τις ανακρίβειες και τα ψέματα που γράφονται.
Επειδή η δημοσιότητα είναι κάτι εντελώς καινούριο για μένα, μου είναι δύσκολο να τη διαχειριστώ. Είμαι στην αρχή μου, τώρα με γνωρίζει ο κόσμος. Με στεναχωρεί να γνωρίσει μια άλλη Μικαέλα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved