Νιάκαρης: Η ζήλια της κοπέλας του, του κόστισε τους… followers!
Models

Νιάκαρης: Η ζήλια της κοπέλας του, του κόστισε τους… followers!

Ο Στέλιος Νιάκαρης είναι μοντέλο και είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς Έλληνες με μεγάλο γυναικείο κοινό.

«Η σημαντικότερη στιγμή στην καριέρα μου ήταν όταν έκανα την καμπάνια του οίκου Versaceγια τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρί 2013 με την Kate Moss, την Τζόαν Σμολς και την Ντάρια Βερμποβί. Η φωτογράφιση από τους Mert & Marcus για την καμπάνια διήρκεσε τρεις ημέρες κι εγώ φωτογραφήθηκα και τις τρεις παρουσία της Donatella Versace. Έπαιξε σε όλα τα περιοδικά σε όλο τον κόσμο για τουλάχιστον έναν χρόνο» τόνισε στο ΟΚ.

«Μια φράση που χρησιμοποιώ συνέχεια είναι: «Πρέπει να εί­μαστε νερό για να προσαρμοζόμαστε σε κάθε κατάσταση, που προκύπτει», όπως έχει πει και ο Μπρους Λι.

«Η άσκηση που επιλέγω είναι η υπαίθρια προπόνηση, γνωστή ως Rocky: Γυμνάζεσαι το πολύ μία ώρα την ημέρα και κάνεις τα πάντα, αρκεί να είσαι στη φύση. Κολύμπι
στη θάλασσα, τρέξιμο στην άμμο ή το βουνά, έλξεις κ.ά.»

«Στα social media που διατηρώ υπάρχουν κορίτσια που μου στέλνουν προκλητικές φωτογραφίες και μου ζητάνε το τηλέφωνο μου. Όταν ήμουν στην Αμερι­κή, το τελευταίο εξάμηνο είχα σχέση με μια κοπέλα, επίσης μοντέλο, που επειδή ήταν ζηλιάρα, μου πα­ραπονιόταν συνεχώς να μην ανεβάζω γυμνές φωτογραφίες στο Instagram, με αποτέλεσμα να χάσω κάποιους followers. Τώρα όμως που επέστρεψα στην Ελλάδα, είμαι ελεύθερος! (Γελάει).»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved