Δύσκολες στιγμές για το super model των 90's Φιλίππα Μάθιους
Models

Δύσκολες στιγμές για το super model των 90's Φιλίππα Μάθιους

Την δεκαετία του '90 η Φιλίππα Μάθιους υπήρξε ένα από τα γνωστότερα ονόματα του modeling στην Ελλάδα. Η καλλονή από την Αυστραλία ήρθε στη χώρα μας για δουλειά, ερωτεύτηκε και έκανε δεύτερη πατρίδα της την Ελλάδα και σάρωσε τον χώρο της μόδας. 

Επαγγελματίας από τις λίγες και ένα από τα πιο καλά παιδιά του χώρου η Φιλίππα μπήκε γρήγορα στα top models της χώρας. μαζί με την Βίκυ Κουλιανού αποτέλεσαν το απόλυτο δίδυμο που κάθε σχεδιαστής επιβαλλόταν να έχει στις επιδείξεις του.

Ο γάμος της με τον επιχειρηματία Αλέξη Θεοδωρίδη, άλλαξε τα δεδομένα της ζωής της. Αποφάσισαν από κοινού να μετοικήσουν στην δική της πατρίδα την Αυστραλία μαζί με τα δύο τους αγοράκια και δεν επέστρεψαν ποτέ.

Ο γάμος τους διαλύθηκε πριν από λίγα χρόνια αλλά οι δυο τους διατηρούν άψογες σχέσεις και έχουν ως προτεραιότητα τα παιδιά τους. ο μεγαλύτερος γιος τους Κρις ήδη ακολουθεί τα βήματα της μητέρας του ενώ όπως δείχνουν τα πράγματα και ο μικρότερος Νίκολας μάλλον θα πράξει το ίδιο. Τα γονίδια της ομορφιάς των γονιών τους κληρονομήθηκαν πλουσιοπάροχα και στους δύο.

Η ζωή της πανέμορφης Φιλίππα μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν ιδανική. Ακόμα και η μάχη που δίνει ο πατέρας της που λατρεύει με την επάρατη νόσο δεν την λύγισε. Εξάλλου είναι η δικό του στάση -απόλυτα θετική απέναντι στη ζωή- που της δίνει δύναμη και στέκεται κι εκείνη βράχος δίπλα του. ένα ξαφνικό δικό της πρόβλημα με την υγεία της όμως της έδωσε την χαριστική βολή στις αντοχές της.

Ξαφνικά άρχισε να έχει πολύ έντονους πονοκεφάλους στο πίσω μέρος του κεφαλιού της που δεν περνούσαν με τίποτα. έκανε αρκετές εξετάσεις που δεν έδειξαν τίποτα ανησυχητικό αλλά ο πόνος συνεχιζόταν με αμείωτη ένταση. Και κάπου εκεί οι γιατροί που την παρακολουθούν της ζήτησαν να κάνει αξονική τομογραφία εγκεφάλου. Πάγωσε. Ήξερε καλά πως για το ζητάνε μπορεί να συνέβαινε κάτι πολύ κακό. Και έκανε όχι μία αλλά δύο scanning στον εγκέφαλο. Το βράδυ που περίμενε τα αποτελέσματα δεν κοιμήθηκε λεπτό. "Περιμένω τα αποτέσματα της δεύτερης αξονικής μου το πρωί. Δεν έχει ύπνο για μένα απόψε. Μόνο πολύ προσευχή στον Θεό που εμπιστεύομαι" έγραψε εκείνο το βράδυ της 11ης Μαϊου στο facebook της. Και η νύχτα πέρασε και ξημέρωσε μια μέρα χαράς.

Τα αποτελέσματα ήταν πεντακάθαρα και το χαμόγελο επέστρεψε στα χείλη της όμορφης Φιλίππα.

"Σας ευχαριστώ όλους που διαθέσατε τον χρόνο σας για να ρωτήσετε για την υγεία μου" έγραψε εκείνο το πρωί " Αξονική, "καθαρή". Δεν μπορώ να σας περιγράψω την ανακούφισή μου ακούγοντας αυτήν την λέξη. Θα πρέπει να δοκιμάσω εναλλακτικούς τρόπους θεραπείας . Ο Θεός άκουσε τις προσευχές μου χθες το βράδυ. Θα μπορούσα πολλά να πω για τη δύναμη της προσευχής". Πολλά περαστικά και από εμάς και γρήγορα να ανακουφιστεί από τον πόνο που την ταλαιπωρεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved