Δήμητρα Κωστάκη: «Θα μου άρεσε πολύ να κάνω μια τηλεοπτική ταξιδιωτική εκπομπή»
Models

Δήμητρα Κωστάκη: «Θα μου άρεσε πολύ να κάνω μια τηλεοπτική ταξιδιωτική εκπομπή»

Τον τελευταίο καιρό η Δήμητρα Κωστάκη ασχολείται επαγγελματικά με τη φωτογραφία.

«Εδώ και χρόνια, σε όλα μου τα ταξίδια, φωτογράφιζα τοπία, αξιοθέατα, αλλά κα καθημερινούς ανθρώπους. Στιγμές καθημερινότητας που μου κεντρίζουν το ενδιαφέρον», λέει.
«Δεν θα μου άρεσε να φωτογραφίζω μόδα για περιοδικά, γιατί τα εντιτόριαλ στην Ελλάδα είναι όλα κόπιες από το εξωτερικό και εμένα δεν μπορεί κανείς να με βάλει σε καλούπια. Σου ζητάνε το ίδιο κόνσεπτ, με τα ίδια φώτα. Δεν με εμπνέει αυτό. Θέλω να είμαι δημιουργική. Επίσης, ομολογώ πως βαριέμαι να φωτογραφίζω ωραίες γυναίκες. Προτιμώ να κάνω πορτρέτα σε ξεχωριστές γυναίκες, αληθινές. Να φωτογραφίζω ηλικιωμένους, εγκύους, μωρά, καθημερινούς ανθρώπους και να αναδείξω μια στιγμή τους (σ.σ. μάλιστα συγκεντρώνει υλικό για μια σχετική έκθεση που θέλει να κάνει). Ή να αιχμαλωτίζω ωραίες εικόνες από διάφορα μέρη του πλανήτη. Όλη μου τη ζωή, άλλωστε, ταξιδεύω».


Πλέον συνεργάζεται με δύο καταξιωμένους φωτογράφους, τον Θοδωρή Ψιάχο και τον Γιάννη Γιαννέλο. Κάνει ταξιδιωτικό φωτορεπορτάζ, αναλαμβάνει φωτογραφήσεις χώρων, όπως ξενοδοχεία και spa, ενώ μέσα από την πολύ ξεχωριστή της ματιά δημιουργεί concept stories σε σημαντικές στιγμές, όπως ένας γάμος, μια επέτειος, μια βάπτιση.
Τι θα ονειρευόταν επαγγελματικά για το μέλλον; «Θα μου άρεσε πολύ να κάνω μια τηλεοπτική ταξιδιωτική εκπομπή. Έχω γυρίσει όλο τον κόσμο και κάθε φορά που φίλοι μου πηγαίνουν κάποιο ταξίδι πάντα με παίρνουν τηλέφωνο για συμβουλές. Θα μου άρεσε, λοιπόν, να κάνω μια τέτοια εκπομπή και παράλληλα να φωτογραφίζω τον κάθε τόπο που επισκέπτομαι», λέει στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved