Μαντώ Γαστεράτου: «Είμαι όχι απλά ευτυχισμένη, θεωρώ ότι είμαι ευλογημένη!»
Models

Μαντώ Γαστεράτου: «Είμαι όχι απλά ευτυχισμένη, θεωρώ ότι είμαι ευλογημένη!»

H Μαντώ Γαστεράτου το αποφάσισε... Σε λίγες ημέρες μετακομίζειι από το πατρικό της προκειμένου να μείνει για πρώτη φορά μόνη της. «Άργησα λίγο να απογαλακτιστώ, αλλά αν δεν είχα τους γονείς μου δεν θα είχα κάνει τίποτα.

«Αν μια κοπέλα δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια της και είναι εξαρτώμενη από κάποιον άλλον, το θεωρώ χειρότερο από κατάρα. Δεν θέλω να εξαρτώμαι από κανέναν!», λέει στη Real η Μις Ελλάς 2010, η οποία έχει σημειώσει μεγάλες επιτυχίες ως μοντέλο, ενώ είναι παρουσιάστρια του Mad και ραδιοφωνική παραγωγός. Ανεξάρτητη, ερωτευμένη και γεμάτη όνειρα, λοιπόν, τίποτα δεν μοιάζει ικανό να επισκιάσει την ευτυχία της... «Είμαι όχι απλά ευτυχισμένη, θεωρώ ότι είμαι ευλογημένη!».
Η δημιουργία οικογένειας είναι ένα κεφάλαιο που την απασχολεί εδώ και αρκετό καιρό. «Το θέλω από πολύ μικρή! Το μεγαλύτερό μου όνειρο είναι να κάνω παιδάκια», αποκαλύπτει και συμπληρώνει: «Αυτό το διάστημα θέλω λίγο να θρέψω τη ματαιοδοξία και τη φιλοδοξία μου. Θέλω πρώτα να πατήσω γερά στα πόδια μου... Να δοκιμάσω, να δημιουργήσω και όταν αυτά με φτάσουν σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο, τότε θα κάνω την οικογένειά μου. Όχι ότι αυτό το σκέφτομαι σε καμιά δεκαριά χρόνια από τώρα. Ιδανικά, θα ήθελα να κάνω παιδιά γύρω στα 30-32 μου χρόνια. Τώρα είμαι 27. Έχω δυο-τρία χρονάκια μπροστά μου. Δεν βλέπω δηλαδή μακριά τη δημιουργία οικογένειας». Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσε να καλωσορίσει κι ένα παιδί εκτός γάμου; «Επειδή έχω μεγαλώσει σε μια οικογένεια με την οποία είμαι πολύ δεμένη, επειδή από μικρή μού έλεγε η μάνα μου “όταν παντρευτείς και ντυθείς νυφούλα”, θα ήθελα παραδοσιακά να κάνω έναν γάμο, να κάνω μετά το παιδάκι μου. Ε, ναι! Μου αρέσει!», εξηγεί.
«Επειδή είμαι και λίγο αγοροκόριτσο, επαναστάτρια και αντάρτισσα, δεν πάει το μυαλό του άλλου ότι είμαι και ρομαντική. Είμαι λίγο αντιφατική προσωπικότητα. Μπορεί από τη μία να είμαι “Γιούτσος”, από την άλλη όμως μπορεί να είμαι και ρομαντική. Δεν βγάζεις άκρη! Είναι η τρέλα η κερκυραϊκή».
Η όμορφη Μαντώ δεν είναι μόνη της, αλλά έχει επιλέξει να κρατήσει τη σχέση της μακριά από τη δημοσιότητα. «Δεν έχω βγάλει την προσωπική μου ζωή προς τα έξω γιατί δεν είναι κάποιος άνθρωπος του χώρου και επειδή σέβομαι τον εαυτό μου και εκείνον. Εγώ μπορεί να έχω επιλέξει να εκθέτω την προσωπικότητά μου, καμιά φορά όμως αυτό δεν είναι και επιλογή του συντρόφου σου. Γιατί αυτός δεν έχει επιλέξει ένα τέτοιο επάγγελμα. Οπότε, γιατί να το διατυμπανίζω; Who cares κιόλας! Ποιον ενδιαφέρει με ποιον είμαι; Αλλά, δόξα τω Θεώ, είμαι ευτυχισμένη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved