Δήμητρα Κωστάκη: «Γύρω στα 22 μου σκεφτόμουν ήδη να τα παρατήσω»
Models

Δήμητρα Κωστάκη: «Γύρω στα 22 μου σκεφτόμουν ήδη να τα παρατήσω»

Έχουν περάσει δεκαεπτά χρόνια από τότε που, μέσα σε ένα βράδυ, η Δήμητρα Κωστάκη αποφάσισε να βάλει τελεία στη διαδρομή της στο μόντελινγκ. Μια καριέρα που ξεκίνησε όταν βρέθηκε στα καλλιστεία του 1993, απ' όπου έφυγε με τον τρίτο τίτλο, και «απογειώθηκε» στο Μιλάνο.

«Στα καλλιστεία είχα πάει λίγο από σπόντα. Δεν ήταν όνειρο για μένα. Πήγαινα σε μια σχολή μοντέλων, που έστελνε αίτηση στα καλλιστεία για όλες τις μαθήτριες. Στην αίτηση αυτή, λοιπόν, είδαν τη φωτογραφία μου και επέμεναν να πάω στα προκριματικά» διηγείται.

Κάπως έτσι βρέθηκε με τον τρίτο τίτλο της Μις Μάγια, τη χρονιά που Σταρ Ελλάς αναδείχτηκε η Μαρίνα Πούπου. Μάλιστα είχε θερμή υποστήριξη. «Μια μερίδα δημοσιογράφων είχαν γράψει πως αδικήθηκα στα καλλιστεία, έτσι βρέθηκα, ξαφνικά θέμα στις εφημερίδες και έγινε μεγάλο buzz» λέει γελώντας.

Πέρα από έναν τίτλο, αυτά τα καλλιστεία έγιναν και η αφορμή για ένα μεγάλο έρωτα. Ο πρώτος της σύζυγος, ο γνωστός Ηλίας Ζορμπαλής, που βρέθηκε στη βραδιά του διαγωνισμού, μαγεύτηκε από τη 18χρονη με την επιβλητική φυσιογνωμία «Μετά έμαθα πως, όταν με πρωτοείδε στα καλλιστεία, ξετρελάθηκε και είχε πει "αυτή θέλω να τη γνωρίσω". Μέσω γνωστών με έκλεισε για συνεργασία στις επιδείξεις κομμωτικής που έκανε και σε ένα ταξίδι που πήγαμε μαζί για δουλειά, ήρθαμε πιο κοντά» λέει η Δήμητρα.

Τονίζει, όμως, πως την καριέρα της δεν την οφείλει στα καλλιστεία «Μπορεί να πήρα τίτλο, όμως τα επόμενα δυο τρία χρόνια δεν δούλεψα πολύ. Πήγαινα στα κάστινγκ και μου έλεγαν "κάτι σου λείπει, κάτι δεν έχεις". Μπορεί να με ζήτησαν όλα τα μεγάλα πρακτορεία της εποχής για συνεργασία, αλλά οι δουλειές που έκανα ήταν δειγματισμοί και φωτογραφίσεις, καμία σχέση με την καριέρα που ονειρευόμουν. Έτσι, γύρω στα 22 μου σκεφτόμουν ήδη να τα παρατήσω».

Εκείνη την εποχή παντρεύτηκε τον Ηλία Ζορμπαλή, ο οποίος, βλέποντας την απογοήτευση της με τον εγχωρίο κόσμο της μόδας, την προέτρεψε για το μεγάλο βήμα. «Μου είπε "δεν θα σταματήσεις, θα φύγεις έξω". Πίστευε πολύ σε μένα, μου έλεγε πάντα "εσύ είσαι μοντέλο για το εξωτερικό, αξίζεις μεγάλα πράγματα". Τελικά μου έβγαλε ένα εισιτήριο για Μιλάνο και έτσι ξεκίνησαν όλα».

Θυμάται τον εαυτό της απελπισμένο στο πρώτο κάστινγκ, να κλαίει σαν μωρό παιδί έξω από το Duomo καθώς το άλλο μοντέλο που ήταν μαζί της πήρε τον οδηγό του πρακτορείου για να την πάει σε μια άλλη περιοχή της πόλης και την άφησε ολομόναχη σε μια άγνωστη πόλη. «Είχα πάθει πανικό, αλλά τήρα ένα καλό μάθημα Από εκείνη τη μέρα συνειδητοποίησα πως "ρωτώντας πας στην πόλη", κάτι που εφαρμόζω έκτοτε και έχω γυρίσει όλο τον κόσμο έτσι», λέει στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved