Δήμητρα Κωστάκη: «Ξαφνικά με αγάπησαν πολύ ενώ λίγο καιρό νωρίτερα με έλεγαν "λαϊκή" και "δεύτερη"»
Models

Δήμητρα Κωστάκη: «Ξαφνικά με αγάπησαν πολύ ενώ λίγο καιρό νωρίτερα με έλεγαν "λαϊκή" και "δεύτερη"»

Ήταν πάνω στο απόγειο της διεθνούς φήμης της όταν η Δήμητρα Κωστάκη αποφάσισε όλο αυτό να τελειώσει.

«Εγκατέλειψα το modeling μέσα σε ένα βράδυ. Ήθελα να κάνω παιδί. Θυμάμαι ήταν Μάρτιος και τότε παρουσίαζα με την Μπέττυ Μαγγίρα την εκπομπή beauty cats στον ΑΝΤ1. Ολοκληρώσαμε μέσα σε ένα μήνα τα γυρίσματα ώστε να παίζει μέχρι Ιούνιο, άλλαξα το κινητό μου, είπα στο πρακτορείο μου πως σταματάω και τον επόμενο μήνα ήμουν έγκυος και μάλιστα είχα δίδυμα!».

Στην αρχή σκόπευε να συνεχίσει να δουλεύει επιλεκτικά στο εξωτερικό, αλλά όταν ήρθαν τα δίδυμα, δεν φανταζόταν πόσο απαιτητική θα ήταν η καθημερινότητα. «Δεν είχα καθόλου ελεύθερο χρόνο, γιατί ήθελα να μεγαλώσω εγώ τα παιδιά, δεν ήθελα να τα έχω με νταντάδες. Μέχρι που πήγαν στον παιδικό σταθμό, στα 3 τους χρόνια, ήμουν παντού μαζί τους. Όταν σκέφτηκα να επιστρέψω σιγά σιγά, είχαν περάσει τέσσερα χρόνια από τότε που σταμάτησα. Το γραφείο μου στο Μιλάνο το είχαν πιάσει για φοροδιαφυγή και είχε κλείσει, η Agence είχε πτωχεύσει. Είχα καλομάθει κιόλας, γιατί στο εξωτερικό το κασέ μου είχε εκτιναχτεί και ένιωθα πως δεν έχει νόημα να δουλεύω για λίγα χρήματα» ομολογεί

Είχε προλάβει να βγάλει καλά χρήματα; «Είχα πάρει πολύ καλά λεφτά, αλλά επένδυα πολύ στη δουλειά μου. Θα πήγαινα για κάστινγκ σε Μιλάνο, Παρίσι, Νέα Υόρκη με δικά μου έξοδα για να κλείσω μια καλή δουλειά. Πλήρωνα εισιτήρια και ξενοδοχεία, που ήταν πανάκριβα. Και κυνηγούσα περισσότερο δουλειές με πρεστίζ παρά εμπορικές. Επίσης, κρατούσαν πολύ μεγάλα ποσοστά γραφεία. Τελικά, μου έμενε το 40% από την αρχική αμοιβή μου. Έβγαλα χρήματα, αλλά όχι τόσα ώστε να πω ότι εξασφαλίστηκα, παρόλο που μετά τις επιτυχίες στο εξωτερικό ήμουν καλοπληρωμένη και στην Ελλάδα. Ξαφνικά με αγάπησαν πολύ, με ζητούσαν, έλεγαν "είσαι θεά, μοναδική", ενώ λίγο καιρό νωρίτερα με έλεγαν "λαϊκή" και "δεύτερη". Τότε, όμως, απαιτούσα κι εγώ καλές αμοιβές και μου τις έδιναν, γιατί έβλεπα απολύτως επαγγελματικά το μόντελινγκ Είχα νοοτροπία εξωτερικού. Δεν είχα καμία σχέση με το εδώ καραγκιοζιλίκι, τα κοσμικά, τους celebrities δεν ήθελα ποτέ να γίνω θέμα στα περιοδικά για τη ζωή μου», εξομολογείται η ίδια στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved