Το κορίτσι του Next Top Model είναι ερωτευμένο! Δείτε τον κούκλο σύντροφό της!
Models

Το κορίτσι του Next Top Model είναι ερωτευμένο! Δείτε τον κούκλο σύντροφό της!

Το άλλο της µισό, τον άντρα που ενσαρκώνει τα όνειρά της, έχει βρει τους τελευταίους τρεις µήνες η Nτένια Αγαλιανού, την οποία γνωρίσαµε από το τηλεοπτικό talent show «Net top model».

Η Ελληνίδα καλλονή, κάνει καριέρα στο Μεξικό ως µοντέλο, ηθοποιός και παρουσιάστρια. Εκτός όµως από την τεράστια επιτυχία που γνωρίζει στα επαγγελµατικά της, είναι πολύ ευτυχισµένη και στην προσωπική της ζωή. Αιτία είναι ένας από τους ωραιότερους άνδρες του Μεξικού, ο Αλεχάντρο Βαλένθια, ο οποίος το 2014 είχε κερδίσει τον τίτλο του Μίστερ Μεξικό. Μάλιστα, συµµετείχε και στα διεθνή καλλιστεία ανδρών Mister International, στα οποία κέρδισε τις εντυπώσεις µε τους γραµµωµένους κοιλιακούς του, τη γοητεία του και το λαµπερό χαµόγελό του. Το ζευγάρι, σύμφωνα με τη real γνωρίστηκε στις αρχές της άνοιξης, στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθµού Televisa, όπου εργάζονται και οι δύο. Ερωτεύτηκαν µε την πρώτη µατιά. Πλέον δεν αντέχουν ούτε στιγµή χωριστά ο ένας από τον άλλον. Μάλιστα αυτές τις ηµέρες που χρειάστηκε να χωρίσουν λόγω των επαγγελµατικών υποχρεώσεών τους, ήταν και οι δύο απαρηγόρητοι. «Μου λείπεις, όπως λείπουν τα άστρα τη νύχτα από τον ουρανό, όταν δεν είµαι µαζί σου, Θεέ µου, πονάω, µου λείπεις. ∆εν µπορείς να φανταστείς, αγάπη µου, πόσο µου λείπεις», έγραψε εκείνη στη λεζάντα της κοινής φωτογραφίας στην οποία φιλιούνται παθιασµένα. Το... φιλί ανέβηκε στο Instagram και σύντοµα εκείνος της έδωσε απάντηση που ήταν γεµάτη πάθος και έρωτα: «Εσύ έχεις συνειδητοποιήσει πόσο µου λείπεις; Παρά την προσαρµοστικότητά µου, που δεν είναι και λίγη, αυτό που περνάµε είναι αδικία, που ούτε το µυαλό ούτε το σώµα µου µπορούν να συνηθίσουν. Τουλάχιστον µέχρι σήµερα. Θα µπορέσω ποτέ να το συνηθίσω ότι µου λείπεις; ∆εν νοµίζω. ∆ύο καρδιές χτυπάνε µέσα µου. Σ’ αγαπώ, Ελληνίδα µούσα µου».
Το ζευγάρι έχει πολλά κοινά ενδιαφέροντα. Η γυµναστική είναι ένα από αυτά, µιας και ο Αλεχάντρο είναι ο personal trainer της αγαπηµένης του. Μαζί περνούν πολλές ώρες στο γυµναστήριο, ενώ προσέχουν ιδιαίτερα και τη διατροφή τους. Εκείνη πριν από λίγους µήνες αποφάσισε να γίνει χορτοφάγος, ενώ συγχρόνως είναι και ακτιβίστρια για τα δικαιώµατα των ζώων και δηµοσιεύει συχνά στις σελίδες της στα µέσα κοινωνικής δικτύωσης τη συµµετοχή της σε δράσεις που αφορούν την προστασία των ζώων.
Μία άλλη κοινή τους αγάπη είναι η υποκριτική. Η Ντένια πριν από λίγους µήνες πήρε το πτυχίο της από τη δραµατική σχολή στην οποία φοιτούσε στο Μεξικό και, εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο που κρατάει σε δηµοφιλή τηλεοπτική σειρά στο µεγαλύτερο κανάλι της Λατινικής Αµερικής, το Televisa, παρουσιάζει τη δική της τηλεοπτική εκποµπή «Px TV», αλλά και µία διαδικτυακή µε τίτλο «Lonely tourist». O Αλεχάντρο είναι µοντέλο σε διεθνείς καµπάνιες µεγάλων οίκων µόδας στη Λατινική Αµερική, ενώ στο παρελθόν έχει πρωταγωνιστήσει και εκείνος σε δηµοφιλείς σαπουνόπερες της µεξικανικής τηλεόρασης. Είναι επίσης χορευτής, αλλά και ένας από τους καλύτερους djs ηλεκτρονικής µουσικής στη χώρα του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved