Όλγα Φαρμάκη: Πώς διατηρεί αυτό το κορμί;
Models

Όλγα Φαρμάκη: Πώς διατηρεί αυτό το κορμί;

Μπορεί να διαθέτει ένα από τα ωραιότερα κορμιά του ελληνικού modeling αλλά πραγματικά κοπιάζει για να το διατηρήσει.

Η Όλγα Φαρμάκη μιλώντας στην Real Life παραδέχεται ότι δεν μπορεί να αντισταθεί στα γλυκά που είναι η μεγάλη της αδυναμία και διευκρινίζει:
«Κάνω χρόνια γυµναστική. Το σηµαντικό κοµµάτι είναι η διατροφή. Προσέχω όλο τον χρόνο. Για παράδειγµα, παρόλο που µου αρέσει η πίτσα, δεν θα φάω κάθε ηµέρα! Τα περιορίζω αυτά πάρα πολύ. Θα φάω κάτι που θα ζηλέψω, αλλά όχι κάθε ηµέρα. Το αποτέλεσµα που βλέπετε είναι προσπάθεια καθηµερινή!
Και τους µήνες που πλησιάζουν προς το καλοκαίρι, προσπαθώ να αρχίζω να ελαττώνω πράγµατα που µπορεί να έτρωγα πριν. Το µόνο που δεν µπορώ να κόψω είναι τα γλυκά. Τρώω κάθε ηµέρα ένα γλυκάκι. Θα βγάλω όµως τη ζάχαρη από τον καφέ µου».

Όσο για τις επαγγελµατικές της δραστηριότητες, η Ολγα παραδέχεται: «Το modeling δεν είναι κάτι που µε εκφράζει πλέον». Γι’ αυτό και έχει στραφεί σε άλλα επαγγελµατικά µονοπάτια. Πρόκειται για το fashion blog που έχει µαζί µε την αδελφή της, Γωγώ, το kisterss. «Τώρα όλα γίνονται στο διαδίκτυο και τα social media κι εµείς ασχολούµαστε πολύ µε αυτό το κοµµάτι και ό,τι έχει να κάνει µε προώθηση προϊόντων. Κυρίως όµως προωθούµε αυτά που µας αρέσουν», λέει.

Η ίδια µιλάει και για τη διακοπή της συνεργασίας της µε την πρωινή εκποµπή του Alpha «Happy Day», καθώς ήθελε να ρίξει όλο το βάρος της στο blog που έχει, µιας και οι υποχρεώσεις της έχουν αυξηθεί ιδιαίτερα: «Ήγουν στη Σταµατίνα, είχα µια πάρα πολύ καλή συνεργασία µε το “Happy day”, αλλά εγώ σταµάτησα λόγω φόρτου εργασίας. Το blog είναι full time job. Η αδελφή µου είναι στην Αµερική τώρα και έχει πέσει όλο το βάρος πάνω µου. Θέλει πολλή οργάνωση και µεθοδικότητα, όταν δεν το κάνεις για χόµπι. Γιατί εµείς βιοποριζόµαστε από αυτό». Οι δύο αδελφές βγάζουν επίσης µια σειρά µε γυαλιά, τα οποία επίσης έχουν τη φίρµα «kisterss».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved