Σταυρούλα Παπαδόδημα:  Μόντελινγκ στην… κουζίνα
Models

Σταυρούλα Παπαδόδημα: Μόντελινγκ στην… κουζίνα

Αν και η ναυτική παράδοση της οικογένειας της μάλλον την ωθούσε προς την ενασχόληση μετά Ναυτιλιακά, το μόντελινγκ δεν θα μπορούσε παρά να είναι το πεπρωμένο της Σταυρούλας Παπαδόδημα.

Οπως λέει η ίδια στο Πρώτο Θέμα: «το μόντελινγκ ήταν μια δουλεία που δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσα να κάνω. Όταν μου έγινε η πρόταση, δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ πολύ, καθώς θεωρώ ότι το να υποδέχεσαι τους πελάτες σε ένα μαγαζί δεν απέχει πολύ από το να συμμετέχεις, π.χ., σε μια επίδειξη μόδας ή να ποζάρεις ως μοντέλο».

Μέχρι στιγμής αρκετοί ελληνικοί οίκοι υψηλής ραπτικής έχουν συμπεριλάβει τη Σταυρούλα Παπαδόδημα στις επιδείξεις των κολεξιόν τους. Με την ιδιότητα της ως μοντέλο η Σταυρούλα εμφανίστηκε επίσης δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, στην καθημερινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Βγαίνοντας στην τηλεόραση αναγκάζεσαι να εξοικειωθείς αμέσως με την κάμερα και το κοινό. Οφείλει να είσαι σε θέση ετοιμότητας έχοντας μια συνεχή έννοια στο μυαλό σου για το πώς μπορείς να βελτιωθείς. Στις πρώτες εμφανίσεις με βιντεοσκοπούσα για να δω τι θα μπορούσα να διορθώσω. Τώρα πια δεν χρειάζεται να με δω, ξέρω».


Πριν από λίγους μήνες η Σταυρούλα συνεργάστηκε με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο στην εκπομπή «Blind Taste», μια δουλειά από την οποία είχε πολλαπλά οφέλη. Κυρίως επειδή δημιουργήθηκε μια ζεστή φιλία ανάμεσα τους. Επιπλέον, χάρη στον Σκαρμουτσο η Σταυρούλα μυήθηκε στον κόσμο της κουζίνας:

«Έως ότου συνεργαστώ με τον Δημήτρη δεν ήξερα καν τι σημαίνει αυγό βραστό και κατσαρόλα», αναφέρει η Σταυρούλα Παπαδόδημα και εξηγεί ότι «χάρη στην εκπομπή, αλλά και στη συναναστροφή με έναν τόσο καλό σεφ που έχει τον τρόπο να σου μεταγγίζει τη γνώση, όχι μόνο έμαθα κάποια μυστικά, αλλά αγάπησα και τη μαγειρική. Τώρα πια σπάνια τρώω έξω και αποφεύγω το γρήγορο και πρόχειρο φαγητό, καθώς πλέον αναζητώ την υψηλή ποιότητα στη διατροφή μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved