Χριστίνα Σκούρα: «Δεν διανοήθηκα ποτέ να αποκρύψω την καταγωγή μου»
Models

Χριστίνα Σκούρα: «Δεν διανοήθηκα ποτέ να αποκρύψω την καταγωγή μου»

Η Χριστίνα Σκούρα αναδείχθηκε Μις Αλβανία ενώ είχε πάρει μέρος τον Δεκέμβριο και στα καλλιστεία «Μις Κρήτη» παίρνοντας τον τίτλο της Α' αναπληρωματικής.

Αν και γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο ωστόσο έχει αλβανική υπηκοότητα.

Πώς αποφάσισες να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό;

«Είχα συμμετάσχει άλλη μία φορά σε καλλιστεία, σε τοπικό επίπεδο, όχι εθνικό, στην Κρήτη. Οι εμπειρίες που αποκόμισα μου φάνηκαν πολύ χρήσιμες στη μετέπειτα πορεία μου, όχι μόνο στον χώρο του μόντελινγκ, αλλά στη ζωή μου γενικότερα. Η μαμά μου ήταν εκείνη που με προέτρεψε να συμμετάσχω. Θεωρούσε πως πληρώ όλες τις προϋποθέσεις για να συμμετάσχω σε εθνικά καλλιστεία και πως θα ήταν μια πολύ καλή εμπειρία για εμένα».

Δεν γνώριζαν την καταγωγή σου μέχρι που κέρδισες τον τίτλο. Σκέφτηκες καθόλου πως μπορεί να έπεφτες θύμα ρατσισμού;

«Η αλήθεια είναι πως ούτε το ονοματεπώνυμο μου, ούτε και το παρουσιαστικό μου προδίδουν την καταγωγή μου, παρ' όλα αυτά όμως δεν διανοήθηκα ποτέ να αποκρύψω τον τόπο από τον οποίο κατάγομαι. Θύμα ρατσισμού δεν θα επέτρεπα στον εαυτό μου να γίνει ποτέ, καθώς πιστεύω ότι έχω δυνατό χαρακτήρα και δύσκολα θα με επηρεάσει το αρνητικό σχόλιο οποιουδήποτε ενστερνίζεται ρατσιστικές απόψεις».

Μέχρι τώρα έχεις δεχθεί αρνητικά σχόλια για την καταγωγή σου;

«Έχω δεχτεί αρνητικά σχόλια για την καταγωγή μου και εξακολουθώ να δέχομαι, όμως δεν με επηρεάζουν ούτε στο ελάχιστο. Η Αλβανία είναι μία χώρα που αγαπάω πολύ, είναι η χώρα όπου μεγάλωσαν οι γονείς μου και οι παππούδες μου, όπως αγαπάω και την Ελλάδα, που είναι η χώρα όπου γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε με τον αδελφό μου. Τις αγαπάω το ίδιο, δεν ξεχωρίζω καμία».

Τι είναι αυτό που σε ενοχλεί περισσότερο όταν ακούς τους άλλους να αναφέρονται στους Αλβανούς όχι με τα καλύτερα λόγια;

«Κάθε αρνητικό σχόλιο που ακούω για τους συμπατριώτες μου, με ενοχλεί. Έχω ακούσει να λένε τρομερά πράγματα, που δεν θέλω καν να αναφέρω. Φυσικά και κάποια από αυτά ισχύουν, ίσως κάποιοι Αλβανοί να έχουν κάνει όσα ισχυρίζονται οι άλλοι, όμως αυτό δεν σημαίνει κάτι. Δεν γίνεται να βγαίνουν συμπεράσματα για έναν ολόκληρο λαό από τις πράξεις των λίγων. Εξάλλου, δεν τρομοκρατούν, κλέβουν, σκοτώνουν, μπαίνουν φυλακή και λοιπά μόνον οι Αλβανοί. Αλίμονο σε όποιον το πιστεύει αυτό. Άνθρωποι εγκληματούν, όχι Αλβανοί».

Πηγή:freddo

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved