Μαρία Μοράρου: «Έζησα το ρατσισμό»
Models

Μαρία Μοράρου: «Έζησα το ρατσισμό»

H Star Κύπρος, Μαρία Μοράρου πήρε τον τίτλο έχοντας καταγωγή από άλλη χώρα. Οι αντιδράσεις ήταν μεγάλες, είπαν ότι είχε ακόμη και «μέσον». Πώς το σχολιάζει η ίδια;

«Δεν είμαι η πρώτη Σταρ Κύπρος που έχει καταγωγή από άλλη χώρα. Υπήρχαν κι άλλες, όμως παρ' όλα αυτά δεν δικαιολογώ την όλη αντιμετώπιση που είχα εκ μέρους τους. Από την αρχή μέχρι και σήμερα το χειρίζομαι με τον ίδιο τρόπο, απλώς θεωρώ πως δεν έχω να απολογηθώ για κάτι. Δεν έδινα σημασία στο τι έλεγε γενικά ο κόσμος. Από τη στιγμή που η κριτική επιτροπή και ο κόσμος εμένα ανέδειξε ως Σταρ Κύπρος, δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω. Δικαίως και με την αξία μου πήρα τον τίτλο», λέει στην εφημερίδα Freddo.

Γεννήθηκε στη Μολδαβία και μετανάστευσε με την οικογένεια του σε ηλικία 9 χρόνων στο νησί. Η ίδια μιλά για τον ρατσισμό που βίωσες και πώς το αντιμετώπισε. «Ο ερχομός μου στην Κύπρο ήταν ταυτόχρονα ό,τι πιο όμορφο αλλά και δυσάρεστο μπορούσε να μου συμβεί. Από τη μια ένιωθα απίστευτη χαρά που θα βρισκόμουν στο πλάι της μητέρας μου, έπειτα από κάποια χρόνια απουσίας της λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων της, και από την άλλη η αντιμετώπιση που είχα από τους Κύπριους, που ήταν πολύ δυσάρεστη. Δεν περίμενα να έχει τέτοια εξέλιξη η άφιξη μου εδώ, αφού δεν ήμουν αποδεκτή. Ένιωθα πως δεν ανήκα εδώ και ήμουν συνεχώς προβληματισμένη για την κατάληξη. Η μητέρα μου ήταν πάντα στο πλάι μου και με στήριζε, όμως ήταν πολύ δύσκολος ο ρόλος της, γιατί ούτε αυτή περίμενε τέτοια αντιμετώπιση. Μου έδινε δύναμη, ενθαρρύνοντας με να μην τα παρατήσω. Δεν ήταν καθόλου εύκολο όμως να μην έχω δίπλα μου τη μητέρα μου και να είμαι στη Μολδαβία, δεν το άντεχα κι έτσι έπρεπε να το δεχτώ και να ζήσω με αυτό», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved