Πόλεμος κατά της Bar Refaeli: «Τρελό χώσιμο» από ολόκληρο τον κόσμο
Models

Πόλεμος κατά της Bar Refaeli: «Τρελό χώσιμο» από ολόκληρο τον κόσμο

Μαμά ενός γλυκύτατου κοριτσιού έγινε πριν από 20 περίπου μέρες η Bar Refaeli και φαίνεται ότι ακόμα προσαρμόζεται στον καινούργιο ρόλο της ζωής της, αυτόν της μαμάς.

Κι αν και δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα ακόμα καμιά φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της που θα πάρει το όνομα Λιβ, μια άλλη φωτογραφία που πόσταρε ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και τρελό κύμα θυμού εναντίον της νέας μανούλας.

Τι πόσταρε;

Ένα μπιμπερό δίπλα από ένα ποτήρι κρασί γράφοντας Hers and Hers. Αυτό ήταν. Από εκεί ξεκίνησε ο χαμός σε όλες τις γλώσσες. Γιατί πίνει κρασί ενώ δεν έχει ακόμα σαραντίσει, γιατί δεν θηλάζει, τι γάλα έχει επιλέξει να δώσει στην κόρη της και αν τελικά είναι καλή μαμά ή όχι. Τα άκουσε πολύ χοντρά αλλά η φωτογραφία παρέμεινε και δεν κατέβηκε παρά το κράξιμο, όπως και όλα τα σχόλια όσο αρνητικά ή και υβριστικά κι αν ήταν. Προφανώς είναι πολύ ευτυχισμένη για να ασχοληθεί και δεν δίνει και δεκάρα για την γνώμη του κόσμου για εκείνη. Ζει το δικό της όνειρο και προφανώς είναι αποφασισμένη να το ζήσει όπως θέλει η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved