Γιώργος Καβακάκης: «Δεν είχα πολλές σχέσεις στη ζωή μου»
Models

Γιώργος Καβακάκης: «Δεν είχα πολλές σχέσεις στη ζωή μου»

Ο Γιώργος Καβακάκης έγινε γνωστός μέσα από την διαφήμιση με την Άντζελα Δημητρίου.

Το μοντέλο μίλησε για την προσωπική του ζωή και αποκάλυψε πως είναι μονογαμικός.

- θα μπορούσες να δημιουργήσεις σχέση με μια γυναίκα με την όποια έχεις μεγάλη διαφορά ηλικίας;
«Δεν παίζει ρόλο η ηλικία, αρκεί να συμβαδίζουν οι απόψεις, τα μυαλά. Η μεγαλύτερη διαφορά ηλικίας που είχα με γυναίκα με την οποία είχα σχέση ήταν 8 χρόνια - ήταν μεγαλύτερη. Ενώ η μικρότερη διαφορά ηλικίας ήταν 6 χρόνια - εκεί η κοπέλα ήταν μικρότερη από μένα. Αν βρω τη γυναίκα που μου αρέσει είμαι σταθερός, το λέει και το ζώδιο μου, είμαι Ταύρος. Αν την είχα βρει, θα ήμασταν μαζί, τώρα είμαι μόνος μου, που σημαίνει ότι δεν την έχω βρει. Δεν είχα πολλές σχέσεις στη ζωή μου»


-Ο μεγάλος έρωτας στη ζωή σου έχει έρθει;
«Μπορεί και να έχει έρθει, αλλά... έφυγε. Δεν έχει έρθει ο μεγάλος έρωτας στη ζωή μου, αλλά ευελπιστώ να έρθει. Το να ερωτευθείς, να πληγωθείς ή να πληγώσεις είναι μέσα στη ζωή. Αν δεν έχεις κλάψει, δεν έχεις στεναχωρηθεί, σημαίνει ότι κάτι λάθος συμβαίνει. Στα πατώματα δεν έχω πέσει, αλλά ένας χωρισμός είναι πάντα λυπηρός και στενάχωρος. Φεύγει πρώτος από τη σχέση αυτός που αισθάνεται λιγότερο. Έχω μπει σε πειρασμό αρκετές φορές, αλλά δεν έχω απιστήσει. Στη σχέση μου είμαι μονογαμικός. Για να δημιουργήσω σχέση, σημαίνει ότι με καλύπτει, σχεδόν, σε όλους τους τομείς, αλλιώς ποιος είναι ο λόγος να το κάνω; Η μεγαλύτερη σχέση που έχω κάνει είναι 3 χρόνια» αποκάλυψε στο Λοιπόν .

-Θέλεις να κάνεις δική σου οικογένεια, να αποκτήσεις παιδιά;
«Ναι, θέλω να κάνω οικογένεια και παιδιά, τα λατρεύω. Όταν βρω την ιδανική σύντροφο, θα το κάνω, ακόμα δεν την έχω βρει. θέλω να είναι ιδανική μητέρα για τα παιδιά μας, να είναι στοργική και να με αγαπάει. Δεν έχω σκεφτεί ποτέ να ανέβω τα σκαλιά της εκκλησίας με κάποια από τις συντρόφους μου ως τώρα, αλλά όταν είσαι ερωτευμένος και βρίσκεσαι σε μια μακροχρόνια σχέση, ειδικά όσο περνούν τα χρόνια και μεγαλώνεις, όλο και πιο πολύ μπαίνει στο μυαλό σου ο γάμος»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved