Έχασε το στέμμα της η Μις Πουέρτο Ρίκο και δεν βρήκε δικαίωση από το δικαστήριο
Models

Έχασε το στέμμα της η Μις Πουέρτο Ρίκο και δεν βρήκε δικαίωση από το δικαστήριο

Η Κρισθελί Καρίδε στέφθηκε Μις Universe Πουέρτο Ρίκο, έχασε όμως το «στέμμα» της λόγω παραβίασης των όρων του συμβολαίου της.

Προσέφυγε λοιπόν στη Δικαιοσύνη, ωστόσο δεν κατάφερε να το πάρει πίσω, αφού το ανώτατο δικαστήριο της χώρας της απέρριψε την προσφυγή της.

Η δικαστική διαδικασία κατά το μεγαλύτερο τμήμα της μεταδόθηκε απευθείας από τα τηλεοπτικά δίκτυα του Πουέρτο Ρίκο, με την τηλε-θέαση να χτυπά «κόκκινο», καθώς η κοινή γνώμη περίμενε με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις, που όμως δεν δικαίωσαν την πανέμορφη μελαχρινή κοπέλα.

Το δικαστήριο έκρινε ότι η Καρίδε παραβίασε τους όρους του συμβολαίου της ως υποψήφια της χώρας στον διαγωνισμό Μις Universe. Συγκεκριμένα, αρνήθηκε να πάει σε κλεισμένο ραντεβού σε κομμωτήριο που είχαν επιλέξει οι διοργανωτές, όπως είχε υποχρέωση, ενώ καθυστέρησε να μεταβεί σε τηλεοπτικό πλατό, οπότε δεν εμφανίστηκε σε εκπομπή, όπως επίσης ήταν υποχρεωμένη να κάνει.

Και για τα δύο πάντως είχε δικαιολογίες. Στην πρώτη περίπτωση είπε ότι οι κομμώτριες δεν τη σέβονταν, οπότε διάλεξε τη δική της, ενώ στη δεύτερη επικαλέστηκε ως λόγο της καθυστέρησης το έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα.

Στην προσφυγή της η Καρίδε ζητούσε αποζημίωση 3.000.000 δολαρίων (περί τα 2.700.000 ευρώ), τα οποία όχι μόνο δεν πήρε, αλλά εκτέθηκε και παραπάνω, αφού αποκαλύφθηκε ότι μίλησε άσχημα σε δημοσιογράφο κατά τη διάρκεια συνέντευξης και στη συνέχεια αρνήθηκε κατηγορηματικά να ζητήσει συγγνώμη για τη συμπεριφορά της.

Πηγή: espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved