Γκρέτα Σχίζα: «Δεν θέλω να έχω διαφορετικό επίθετο από το παιδί μου»
Models

Γκρέτα Σχίζα: «Δεν θέλω να έχω διαφορετικό επίθετο από το παιδί μου»

Η Γκρέχα είναι τόσο ερωτευμένη και ευτυχισμένη, που πλέον λέγεται Γκρέτα Σχίζα.

Η ξανθιά καλλονή και πρώην τοπ μόντελ αποφάσισε να ακολουθήσει την παράδοση της χώρας της και έτσι πλέον έχει το επίθετο του συζύγου της.

«Στη Σερβία όλες οι γυναίκες, όταν παντρεύονται παίρνουν το επίθετο του συζύγου τους. Ετσι έκανα και εγώ, γιατί όπως είμαστε μια οικογένεια, πρέπει να έχουμε καν το ίδιο επίθετο. Δεν θέλω να έχω διαφορετικό επίθετο από το παιδί μου, ούτε από τον άνδρα μου» τόνισε στην Freddo.

Η πρώην εστεμμένη πάντως ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τον χώρο του μόντελινγκ. «Δεν πρόκειται να επιστρέψω στη μόδα, αλλά εύχομαι τα πράγματα να -πάνε καλύτερα για όλες τις επόμενες γενιές μοντέλων, αλλά και σχεδιαστών».

Η κορούλα της, της έχει πάρει τα μυαλά και έχει αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή της μικρής. «Είμαι αφοσιωμένη 100% στην οικογένεια μου και το κοριτσάκι μου. Η Διώνη είναι σχεδόν 2, χρόνων, και είναι ξανθιά με μπλε μάτια, μου μοιάζει. Περνάμε πολύ ωραία. Μιλάει ήδη δυο γλώσσες, και σερβικά και ελληνικά, και σε λίγο θα ξεκινήσουμε και αγγλικά. Είναι το πιο τέλειο πράγμα για μια γυναίκα να γίνει μητέρα, τότε ολοκληρώνεται. Το λέω και ως συμβουλή σε νέες γυναίκες. Εγώ έγινα μητέρα σχετικά μεγάλη και θα έλεγα σε όλες τις γυναίκες ποτέ να μην το βάλουν κάτω, δεν είναι ποτέ αργά, αλλά πρέπει πάντα να έχουν θέληση να γίνουν μανούλες».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved