Μαρία Τσαγκαράκη: Από μοντέλο παρουσιάστρια λαογραφικής εκπομπής στην Κρήτη
Models

Μαρία Τσαγκαράκη: Από μοντέλο παρουσιάστρια λαογραφικής εκπομπής στην Κρήτη

Η Μαρία Τσαγκαράκη του πρακτορείου Ace δεν χρειάζεται συστάσεις, αφού συγκαταλέγεται στα ελάχιστα κορίτσια που κάνουν καριέρα στο εξωτερικό.

Έμεινε σχεδόν έναν χρόνο στην Ινδία συμμετέχοντας σε σόου και φωτογραφήσεις, ενώ κατά τη σύντομη διαμονή της στην Κίνα έλαβε μέρος και στον διαγωνισμό «Miss World».

Η Μαρία Τσαγκαράκη είναι γέννημα θρέμμα Κρητικιά. «Γεννήθηκα σε ένα χωριό της Κρήτης, τον Μοχό Ηρακλείου, όπου τηρούνται ευλαβικά οι παραδόσεις. Είμαστε άνθρωποι περήφανοι τόσο για τον εαυτό μας όσο και για τον τόπο καταγωγής μας. Οι Κρητικοί είμαστε διαφορετικοί. Είμαστε εξωστρεφείς, ντόμπροι, έξω καρδιά. Εχοντας αυτά τα εφόδια στη βαλίτσα μου έφυγα πριν από λίγα χρόνια από την ιδιαίτερη πατρίδα μου για να κυνηγήσω το όνειρό μου αρχικά στην Αθήνα και έπειτα σε πιο μακρινούς προορισμούς», εξηγεί στο Πρώτο Θέμα.

Εδώ και λίγους μήνες έχει επιστρέψει στα πάτρια εδάφη μετά από πρόταση που δέχτηκε από το μεγαλύτερο τηλεοπτικό κανάλι της Κρήτης να παρουσιάσει μια λαογραφική εκπομπή. «Οτιδήποτε προωθεί την Ελλάδα με βρίσκει σύμφωνη, γι’ αυτό και άφησα στην άκρη -τουλάχιστον για την ώρα- το διαβατήριό μου. Άλλωστε οι συνεχόμενες μακρινές πτήσεις των τελευταίων ετών με είχαν κουράσει. Στην Κρήτη ζω ως θηλυκός Ζορμπάς μετέχοντας στα τοπικά γλέντια και απολαμβάνοντας ντάκους και κοχλιούς μπουμπουριστούς. Παρά τις περιπλανήσεις του καθενός μας, επιστρέφουμε πάντα εκεί όπου εντέλει ανήκουμε», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved