Νάταλι Θάνου: Παραμένει σέξι!
Models

Νάταλι Θάνου: Παραμένει σέξι!

Είναι τρελή και παλαβή με τον γιο της, που έκλεισε τα τρία του χρόνια, όμως αυτό δεν την εμποδίζει να χαρίζει όμορφες αλλά και σέξι εικόνες στους θαυμαστές της στα social media.

Η Νάταλι Θάνου είναι ίσως η πιο καυτή μαμά της ελληνικής σόουμπιζ. Ένα πανέμορφο κορίτσι, που περνάει πολλές ώρες με τον γιο της. Μάλιστα λατρεύει να ανεβάζει κοινές τους φωτογραφίες στο Instagram και να γράφει πώς περνούν τη μέρα τους. Η ζωή της playmate 2007 και ποπ τραγουδίστριας άλλαξε εντελώς πριν από τρία χρόνια.

Αν και υπάρχουν αξιόλογες προτάσεις από παραγωγούς στη Σερβία, αλλά και από ανθρώπους στην Ελλάδα, προς το παρόν δεν την απασχολεί να επιστρέψει στη δουλειά, ξεκαθαρίζοντας πως ο μικρός Άρης μονοπωλεί το ενδιαφέρον της. Όσον αφορά το σούπερ κορμί της, οφείλεται, όπως αναφέρει η Freddo στην εντατική γυμναστική που κάνει!

Τον χειμώνα έχει επιλέξει το pilates, ενώ δύο φορές την εβδομάδα πηγαίνει στο γυμναστήριο. Το καλοκαίρι όμως προτιμά να μη γυμνάζεται και να κολυμπά για πολλές ώρες. Σε ό,τι αφορά τη διατροφή της, δεν κάνει αυστηρή δίαιτα, ούτε ακολουθεί κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα, απλώς δεν καταναλώνει πολλά γλυκά και αποφεύγει τα τηγανητά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved