Models

Ναστάζια Μητροπούλου: Το κορίτσι του Θέμου ζει στον Γαλατά – Οι δύσκολες στιγμές της στο νοσοκομείο

Μακριά από την Αθήνα, στον τόπο όπου μεγάλωσε, στον Γαλατά, ζει μαζί με την οικογένεια της η Ναστάζια Μητροπούλου.

Το κορίτσι που έγινε γνωστό από το «Ολα» του Θέμου Αναοτασιάδη γύρισε σελίδα και αποφάσισε να εγκαταλείψει τη σόουμπιζ και να αφοσιωθεί στα... ζώα της! Ποιος δεν θυμάται το κορίτσι που άφησε εποχή στην ελληνική τηλεόραση με τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις και τα αβυσσαλέα ντεκολτέ της...

«Εδώ στον Γαλατά περνάω υπέροχα, ζω με τη μητέρα μου, τον αδελφό μου και τα ζώα μου. Τα αγαπώ τόσο πολύ, που νομίζω πως αυτός είναι ο βασικός σκοπός της ζωής μου, να βοηθάω τα ζωάκια. Επίσης οι φίλοι μου εδώ είναι σούπερ, είναι καταπληκτικοί άνθρωποι, με πολύ καλή ψυχή, και τους λατρεύω».

Ωστόσο η Ναστάζια πριν από δύο χρόνια πέρασε δύσκολες στιγμές: «Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή... όταν η μητέρα μου ήταν στο νοσοκομείο για να κάνει επέμβαση ανοιχτής καρδιάς. Το άγχος ήταν τεράστιο, αλλά είχαμε ανθρώπους δίπλα μας και ευτυχώς όλα πήγαν τέλεια».

Αν και είναι κορίτσι που έζησε όμορφες στιγμές στην Αθήνα, με τα φώτα να πέφτουν πάνω της, φαίνεται πως στον Γαλατά έχει βρει την απόλυτη ηρεμία. «Η ζωή μου μακριά από την Αθήνα είναι πιο ήρεμη και γαλήνια. Η ατμόσφαιρα της επαρχίας είναι μοναδική. Την αγαπώ βέβαια ακόμα την Αθήνα, έζησα μοναδικές στιγμές», λέει η ίδια στην εφημερίδα Freddo.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved