Μοντέλο με τη μητέρα της έστησε απίστευτη απάτη με βίλα νεκρής 85χρονης
Models

Μοντέλο με τη μητέρα της έστησε απίστευτη απάτη με βίλα νεκρής 85χρονης

Μητέρα και κόρη από τη Βρετανία, με ακατανίκητη διάθεση για dolce vita, έστησαν μια απάτη που, αφού τους εξασφάλισε υπερπολυτελή βίο εντός και εκτός της χώρας τους, τώρα μάλλον θα τους εξασφαλίσει και δωρεάν διαμονή και διατροφή στη φυλακή.

Η 62χρονη Νταϊάν Μούρκροφτ άλλαξε το όνομά της, για να πείσει μεσίτες ότι ήταν η 85χρονη Γκουένλιαν Ρίτσαρντς, η συγχωρεμένη ιδιοκτήτρια ενός κενού σπιτιού αξίας μεγαλύτερης των 3.000.000 ευρώ στο Κένσινγκτον.

Παράλληλα, η κόρη της Μούρκροφτ, Λέιλα ντε Κρουζ, μοντέλο και ιδιοκτήτρια στάβλου, 31 ετών, ενθάρρυνε τη μητέρα της να συνεχίσει την απάτη, καθώς την πίεζε προς αυτή την κατεύθυνση και ο εραστής της, Καρλ Κρόνιν.

Πλαστογράφησαν, λοιπόν, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Espresso, ένα βρετανικό διαβατήριο και άδεια παραμονής στο Ντουμπάι με το όνομα της Ρίτσαρντς και τη φωτογραφία της Μούρκροφτ και με αυτόν τον τρόπο μπόρεσαν να διαχειριστούν το σπίτι της στο Κένσινγκτον ως ιδιοκτήτριες και κανόνισαν την πώλησή του. Επίσης, μάνα και κόρη κατάφεραν να βγάλουν και ένα δάνειο ύψους 1.500.000 ευρώ με εγγύηση το ακίνητο, προτού βρουν αγοραστή, και μετέφεραν τα χρήματα στο Ντουμπάι. Ολες αυτές οι ενέργειές τους αποκαλύφθηκαν ενώπιον δικαστηρίου και οι ένορκοι συμφώνησαν ότι οι Μούρκροφτ και Ντε Κρουζ είναι ένοχες για συνωμοσία για τέλεση απάτης. Καμία από τις δύο γυναίκες δεν αντέδρασε στο άκουσμα της εισήγησης των ενόρκων.

Εξάλλου, η Μούρκροφτ είχε παραδεχθεί ότι υποδύθηκε τη Ρίτσαρντς, αλλά είπε ότι το έκανε για να βοηθήσει την κόρη της να ξεπληρώσει τα χρέη της. Η ποινή τους θα ανακοινωθεί τον Μάρτιο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved