Βασίλισσα μετ’ εμποδίων η Κατερίνα Μποσκλαβίτη
Models

Βασίλισσα μετ’ εμποδίων η Κατερίνα Μποσκλαβίτη

Όλα του στέμματος δύσκολα, αλλά η Ελληνίδα εκπρόσωπος βγήκε κερδισμένη!

Η Κατερίνα Μποσκλαβίτη, Σταρ Θεσσαλία 2015, εκπροσώπησε τη χώρα μας στον διεθνή διαγωνισμό Miss City Tourism 2016-17, που έλαβε χώρα στην Κίνα, και κατάφερε να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη έχοντας τρεις τίτλους ομορφιάς στις αποσκευές της, μεταξύ των οποίων και τον πρώτο.

Το ακόμη μεγαλύτερο κατόρθωμα της, βέβαια, ήταν ότι δεν το έβαλε κάτω, παρά τα εμπόδια που συνάντησε στον δρόμο της για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, τα οποία ήταν πολλά. Οι δυσκολίες ξεκίνησαν από την Ελλάδα, καθώς δημιουργήθηκε ένα κώλυμα στην έκδοση της βίζας της, κάτι που όμως ξεπεράστηκε γρήγορα κι έτσι η ίδια μπόρεσε τελικά να ταξιδέψει. Η «κακοδαιμονία» συνεχίστηκε όταν η Κατερίνα έχασε την πτήση της από τη Ρωσία με προορισμό την Κίνα.

«Έφυγα από την Αθήνα για πάω στη Μόσχα, που ήταν ο ενδιάμεσος σταθμός μου για τη Σανγκάη. Επειδή όμως είχε κακοκαιρία στη Ρωσία, το αεροπλάνο μου άργησε να προσγειωθεί και δεν πρόλαβα το επόμενο» εξηγεί η ίδια στην «Εspresso» και συνεχίζει: «Ευτυχώς, επιβιβάστηκα σε μια άλλη πτήση, που έτυχε να φεύγει για Κίνα περίπου μισή ώρα μετά την άφιξη μου στη Μόσχα. Πήγα όμως πρώτα στο Πεκίνο κι έπειτα στη Σανγκάη». Εκεί την περίμενε ακόμη μια δυσάρεστη έκπληξη: οι αποσκευές της δεν είχαν φτάσει μαζί της! «Πιθανολογώ ότι έγινε κάποιο μπέρδεμα στη Μόσχα. Οι βαλίτσες βρέθηκαν, αλλά έφτασαν τελικά στη Σανγκάη δυο μέρες μετά από μένα» αναφέρει η Κατερίνα.

Το... κερασάκι στην τούρτα ήταν ότι η ίδια αρρώστησε κιόλας στη Σανγκάη με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. «Είχα πονόλαιμο, πυρετό και έντονο βήμα, σε σημείο που δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Ευτυχώς, δεν κρίθηκε αναγκαίο να νοσηλευτώ. Μου έκαναν κάποιες εξετάσεις και μ' έστειλαν στο ξενοδοχείο, δίνοντας μου μια χιλιάρα αντιβίωση. Κι αυτή όμως μου δημιούργησε παρενέργειες και τη διέκοψα σχεδόν αμέσως».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved