Models

Νεσχάν Μουλαζίμ: «Δεν παντρεύομαι»

Η πληροφορία ότι η Νεσχάν Μουλαζίμ είπε το µεγάλο «ναι» και ετοιµάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας µε τον σύντροφό της, τον επιχειρηµατία Μιχάλη Ανδριώτη, έκανε τον γύρο των Μέσων.

Η µελαχρινή καλλονή ήταν όμως κάθετη, διαψεύδοντας τη φήμη αυτή. «Δεν υπάρχει γάμος. Προς το παρόν δεν έχει καν συ-ζητηθεί», απαντά στη real και βάζει τα πράγµατα στη θέση τους. Πώς ξεκίνησε, όµως, όλη αυτή η φηµολογία; Η Νεσχάν πριν από λίγες ηµέρες πήρε µέρος σε µια µεγάλη επίδειξη νυφικών και, επηρεασµένη από την όλη ατµόσφαιρα, εί-πε χαριτολογώντας στους δηµοσιογράφους: «Yes! I do». Αυτή η δήλωσή της πυροδότησε τους ψιθύρους και στάθηκε ικανή για να φουντώσει την παραφιλολογία που την ήθελε να ντύνεται σύντοµα νύφη.
Η Νεσχάν και ο Μιχάλης είναι µαζί περίπου έναν χρόνο και διανύουν µια πολύ όµορφη περίοδο. Ζουν ερωτευµένοι και ισορροπηµένοι, χωρίς να τους έχει απασχολήσει ακόµα το επόµενο βήµα στη σχέση τους. Το όμορφο μοντέλο από την Τουρκία αγαπάει τη σταθερότητα και έκανε πάντα µακροχρόνιες σχέσεις, αποφεύγει, όµως, να θέτει µακροπρόθεσµους στόχους σε ό,τι αφορά την εξέλιξή τους.
Το ζευγάρι γνωρίστηκε µέσω κοινών φίλων και από την πρώτη στιγµή έγινε αισθητή η µεταξύ τους χηµεία. Συνηθίζουν να περνούν µαζί πολλές ώρες και απολαµβάνουν να φροντίζουν ο ένας τον άλλον. Παρότι εκείνος αφιερώνει πολύ χρόνο στην εταιρεία του, η οποία εµπορεύεται κουφώµατα αλουµινίου, βρίσκει πάντα τρόπους να κρατά το ενδιαφέρον της ζωντανό. Η Νεσχάν επίσης είναι πολύ δραστήρια µε τα δικά της επιχειρηµατικά σχέδια και µπορεί να µην είναι ακόµα έτοιµοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ξέρουν όµως πώς να απολαµβάνουν κάθε στιγµή της όµορφης σχέσης τους.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved