Το απίστευτο τέλος του μοντέλου και γυμναστή Χρήστου Χόρτη
Models

Το απίστευτο τέλος του μοντέλου και γυμναστή Χρήστου Χόρτη

Ο Έλληνας γυμναστής που αγαπούσε η ελίτ του Μαϊάμι και το απίστευτο τέλος του. Οσοι τον γνώρισαν μιλούν για έναν εξαιρετικό επαγγελματία και έναν ζεστό άνθρωπο.

Ο Μάριος Χόρτης πέρα από γυμναστής ήταν και ένας καλός φίλος για τους πελάτες του υπερπολυτελούς γυμναστηρίου Equinox στο προάστιο Κόραλ Γκέιμπλς του Μαϊάμι.

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα βρισκόταν κάποιος που γεμάτος μίσος θα έστρεφε το όπλο εναντίον του. Η είδηση της δολοφονίας του Ελληνοαμερικανού γυμναστή και μάνατζερ του γυμναστηρίου από πρώην συνάδελφό του ο οποίος θέλησε να εκδικηθεί την απόλυσή του αποτέλεσε πρωτοσέλιδο στον Τύπο της Φλόριντα και ήταν για μέρες θέμα συζήτησης στην τοπική κοινωνία. «Είχε την ικανότητα να αγγίζει τις ζωές των ανθρώπων», «ήταν τόσο ξεχωριστός», είπαν κλαίγοντας γι' αυτόν όταν έμαθαν για τον ξαφνικό και άδικο θάνατό του.

Ο 42χρονος είχε κάνει και καριέρα στο μόντελινγκ και ανήκε στο δυναμικό του γνωστού πρακτορείου μοντέλων MP Mega Miami.

Η κύρια όμως ενασχόλησή του ήταν το γυμναστήριο. Ηταν φημισμένος γυμναστής και με οργανωτικές ικανότητες, γι' αυτό και του είχε ανατεθεί η θέση του μάνατζερ. Οι συνάδελφοι και οι μαθητές του κάνουν λόγο για έναν ξεχωριστό επαγγελματία που μιλούσε στην ψυχή τους. Μετά την είδηση του θανάτου του τα social media κατακλύστηκαν από ποστ ανθρώπων που πενθούσαν τον χαμό του.

Ο Χόρτης δολοφονήθηκε από έναν πρώην εργαζόμενο του γυμναστηρίου ο οποίος εισέβαλε σε κατάσταση αμόκ και τον πυροβόλησε εν ώρα εργασίας. Τη ζωή της έχασε επίσης και η 35χρονη γενική διευθύντρια της επιχείρησης Τζανίν Ακερμαν, η οποία πυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Ο δολοφόνος, Αμπεκού Γουίλσον, εργαζόταν ως γυμναστής στο Equinox και το περασμένο Σάββατο του ανακοινώθηκε πως απολύεται. Αρχικά δεν αντέδρασε επιθετικά στην είδηση της απόλυσής του. Αντιθέτως, μάλιστα έκανε κανονικά το προγραμματισμένο μάθημά του και, όταν ολοκλήρωσε την προπόνηση, έφυγε για να επιστρέψει λίγο αργότερα οπλισμένος. Αφού πυροβόλησε την Ακερμαν και τον Χόρτη, αυτοκτόνησε.

Επικράτησε μεγάλος πανικός και σε λίγα λεπτά οι αστυνομικές δυνάμεις περικύκλωσαν τον χώρο. Την επομένη ημέρα το γυμναστήριο έμεινε κλειστό, ενώ με ανακοίνωσή της η διεύθυνση εξέφρασε τη βαθιά της οδύνη για τον άδικο χαμό των δύο πολύτιμων συνεργατών της. Μάλιστα, η Equinox παρείχε συμβουλευτική υποστήριξη σε εργαζομένους και πελάτες της που ήταν στον χώρο την ώρα του τραγικού συμβάντος.

Πηγή: Εθνος της Κυριακής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved